Дневен хороскоп за четвъртък, 3 ноември 2022 г.

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 3 ноември 2022 г.

Овен

От известно време имате проблеми в общуването с близките си хора. Това не е причина за безпокойство, но може да ви накара да се почувствате извън равновесие. Денят е подходящ за разрешаване на конфликти от последния месец или за изясняване на чувствата ви пред други хора. Честността е най-добрият подход. Макарайте околните да бъдат честни с вас.

Телец

Твърде много зависите от своя партньор и днес може да разберете, че това не е здравословно за вас. Възможно е да давате повече от себе си, отколкото получавате обратно. Бъдете егоисти днес. Крайно време е да направите нещо за себе си!

Близнаци

Много е възможно днес да искате да направите крачка назад, за да погледнете по-отблизо отношенията си. Телефонът ви звъни без прекъсване. Всеки ден получавате тонове съобщения и имейли. Но в действителност се чувствате сами. Време е да се отървете от повърхностните връзки и да се концентрирате върху тези, които наистина означават нещо за вас.

Рак

Имате склонност да криете емоционалните си нужди от другите. Трябва да се доверите на някого, за да споделите чувствата си. Днес бихте могли да спестите много време, ако просто кажете на партньора си какво искате от връзката ви или дори какво бихте искали да промените в нея. Той ще бъде готов да ви изслуша.

Лъв

Днес може да искате да промените онези неща, които пречат на взаимоотношенията. След като сами сте преодолявали куп препятствия и сте гледали как другите се борят с тях, вече смятате, че е време да ги премахнете веднъж завинаги. Не забравяйте да уважавате личния живот на близките си хора. Не всеки е толкова отворен като вас!

Дева

На хората около вас понякога им е трудно да разберат накъде отивате. Вие живеете във въображаем свят, който няма много общо с реалността. Ако решите да си останете вкъщи, няма да имате проблеми. Ако трябва да отидете на работа, опитайте се да бъдете възможно най-ясни с другите. Ако не го направите, вашите предложения могат да бъдат криворазбрани.

Везни

От известо време насам сте изпълнени със съмения. Не вземайте важни решения за бъдещето си през този относително непродуктивен период. Ако някой във вашия професионален или личен живот ви помоли да поемете повече ангажимент, може да се изкушите да натиснете спирачките, без наистина да знаете защо. Изчакайте известно време, преди да отговорите на такъв въпрос.

Скорпион

Сякаш невидима стена ви пречи да се доближите до хората и дори ви дърпа ви назад. Преминавате през период, който е тясно свързан с миналото ви. Неуспешната връзка все още ви преследва и хвърля сянката си върху настоящата. Отървете се от скелетите в гардероба си!

Стрелец

Днес умът ви е изпълнен с много стимули за действие. Възползвайте се максимално от своя остър език, като отговаряте на телефонни обаждания и имейли, провеждате срещи и пишете. Ако сте в настроение за компания, направете проста, но елегантна вечеря и поканете любимия си човек да се присъедини към вас.

Козирог

Напоследък мислите за миналото, но това се случва, за да се освободите от него веднъж завинаги. Може да ви се прииска да преразгледате детството си или да възобновите определени отношения със стари приятели. Но реалността ще ви разочарова. Гледането назад не е най-добрият начин да се придвижите към бъдещето. Носталгията не е това, което беше!

Водолей

Понякога отношенията ви са като два магнита. Когато искате да се приближите, другият се опитва да се измъкне от вас. Когато направите крачка назад, той се връща в живота ви. Човешката природа е сложна. В момента вероятно правите крачка назад, въпреки че не сте се отказали напълно. Тази почивка ще ви даде време да помислите коя страна от вас е най-магнетична.

Риби

Навлизате в период на съмнение, особено относно любовния ви живот. Обичате отношенията и чувствата ви да са ясни и открити. Може да мислите много за вашите взаимоотношения през следващите няколко дни. Сигурни ли сте, че сте избрали правилния човек? Дали неговите чувства са искрени? Бихте ли могли да живеете без този човек? Следващите два месеца ще ви донесат отговорите. Не забравяйте, никой не е идеален.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay