Дневен хороскоп за четвъртък, 7 януари 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 7 януари 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес дори и най-невинното забавление за вас може да се превърне в истинско бедствие. Ако не можете да се откажете от удоволствието да се забавлявате, то поне се постарайте да бъдете внимателни и да не действате импулсивно.

Телец
Не обичате да бъдете съдени от другите, но днес вие ще порицавате хората около себе си твърде лесно, което може да ви изиграе лоша шега. Бъдете по-толерантни и не бързайте с преценките, защото не всичко е такова, каквото изглежда.

Близнаци
Днес ще бъде удобен момент да заявите мнението си и да поискате онова, което мислите, че ви принадлежи. Отстоявайте позицията си и не свеждайте глава пред никого. Така ще си спечелите уважение и ще постигнете своето.

Рак
Желанията ви ще изпреварват малко действията ви, но пък вдъхновявайки се, ще постигнете желаното. Не спирайте да се борите за идеалите си. Някой може да се опита да подлее вода на начинанието ви и трябва да внимавате.

Лъв
Един чудесен ден за вас, особено за творчески занимания. Добре е да се поразходите на въздух и да дадете простор на въображението си. Не пропускайте забавленията, ще ви харесат и презаредят. А работата - тя може да почака малко.

Дева
Поставили сте си твърде високи цели, но пък за дребните не си струва да влагате толкова усилия. Не забравяйте към какво се стремите и целия труд, който влагате, няма да ви тежи. Вечерта се срещнете с приятелити, те ще ви зарадват.

Везни
Ден, в който мечтите ви може да се сбъднат, а това ще ви направи изключително горди. Не всичко ще се осъществи наведнъж и изведнъж, но поне ще направите първите стъпки към целта. Сега е времето да се нахъсате и да работите здраво.

Скорпион
Днес ще се чувствате доста енергично, но ще сте планирали толкова неща, които не бихте могли да свършите и за цяла седмица. Не унивайте, ако не можете да се справите с всичко, все пак не сте роботи. Отпуснете се и се разходете на въздух.

Стрелец
Днес късметът ще бъде на ваша страна, ще срещнете правилните хора, които ще ви помогнат и ще ви дадат съвет. Вечерта може да бъде малко напрегната заради неизяснени отношения с близък човек. Не навлизайте в пререкания.

Козирог
Днес не ви е ден. Няма да имате желание за работа, а задачите ще се трупат една след друга. Обстановката е допълнително нажежена и от недоброжелатели, които се опитват да ви саботират. Не им обръщайте внимание и дръжте на своето.

Водолей
Денят се очертава доста интересен. Ще започне малко по-напрегнато заради важен ангажимент, но следобеда ще бъде доста по-позитивен и емоционално зареден. Подгответе се за приятна изненада и много усмивки.

Риби
Днес трябва да внимавате с кого общувате и по какви въпроси. Трябва да се уверите, че ще бъдете разбрани правилно, в противен случай ще си докарате неприятности. Отделете си вечерта за спокойствие и почивка, имате голяма нужда от тези неща.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay