Дневен хороскоп за четвъртък, 8 декември 2022 г.

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 8 декември 2022 г.

Овен

Днес може да имате чувството, че някой от семейството ви крие нещо. Атмосферата може да е напрегната. Вашата естествена склонност е да се опитате да върнете ситуацията към нормалното, но това едва ли ще е правилният курс на действие тук. Нека нещата вървят. Който крие нещо, едва ли ще го разкрие.

Телец

Клюките, които чуете днес, може да ви ядосат. Не приемайте нищо за номинална стойност днес. Проверявайте фактите, преди да правите преценки. Недоволството витае във въздуха и когато хората са недоволни, те са склонни да казват неща, които не мислят. Избягвайте изкушението да бъдете конфронтативни. Това само ще влоши нещата. Опитайте се да прекарате известно време сами, ако можете.

Близнаци

Има нещо повече от това, което се вижда на пръв поглед в паричната ситуация днес. Възможно е да има грешки във вашите финансови записи или някой може да не казва истината за важен елемент. Вие сте грижовен, доверчив човек, но това не е денят да приемате сляпо нечии изявления. Проверете фактите и се убедете сами, след което действайте по съответния начин, за да се погрижите за най-големия си интерес.

Рак

Днес вероятно няма да се чувствате много приятелски настроени. Най-вероятно ще искате да се изолирате у дома и да не се виждате или да говорите с никого. Ако нуждата ви от самота е толкова силна, отдайте ѝ се. Няма да направите нищо добро, като налагате контакт с другите. Може да се почувствате малко неспособни физически, така че е особено важно да се храните правилно и да приемате много витамин С.

Лъв

Самоконтролът е думата за днес. Неетичното поведение на другите може да предизвика отдавна таен гняв, който може да ви накара да искате да се нахвърлите срещу отговорните. Това няма да реши нищо. Най-добрият начин да се справите с тези доста експлозивни емоции е честната комуникация, но днес тя може да прерасне в спорове. Опитайте да преброите до десет, преди да се изправите срещу някого.

Дева

Гневът и негодуванието, причинени от минали наранявания, могат да се появят днес, понякога изкушавайки ви да избухнете в сълзи. Не се борете с това. Просто намерете място, където можете да останете сами и го освободете. Това е само симптом на лично и духовно израстване от ваша страна. Освобождаването на миналото разчиства пътя за пробив в бъдещето. Може да се събудите утре сутринта като променен човек!

Везни

Някой, когото смятате за приятел, днес може да се окаже по-малко надежден. Има индикации за измама навсякъде около вас. Може би някой крие нещо от вас или говори откровени лъжи. Не бъдете твърде подозрителни към никого, но проверете фактите за дадена ситуация, преди да повярвате на нечия дума за каквото и да било. Така или иначе винаги е най-добре да го направите.

Скорпион

Нещо подмолно се случва. Неетичните хора може да се опитват да манипулират определени ситуации, за да ги обърнат в своя полза. Бъди внимателни! Стойте настрана от всякакви "политически" разговори и се въздържайте от коментари за всяка ситуация или слушане на клюки. От положителна страна, вашата интуиция е силна.

Стрелец

Денят не е подходящ за попълване на правни документи от всякакъв вид. Всеки договор, сключен днес, вероятно ще има объркващи клаузи и неясен език, който може да не разберете и който потенциално може да бъде използван срещу вас. Това също не е денят за започване или дори за планиране на каквото и да е пътуване. Все пак денят е чудесен за четене или медитация.

Козирог

Паричните въпроси изглеждат несигурни и малко измамни. Това не е добър ден за влизане в каквато и да е инвестиционна програма, преговори за заплати, комисионни или смяна на банка. Сънищата ви може да са малко обезпокоителни, но това вероятно отразява страхове от миналото, а не опасности в бъдещето. Запишете ги обаче. Може да научите много за себе си, като изучавате символите.

Водолей

Нови хора може да дойдат в живота ви днес. Ако получите лоши вибрации от някой от тях, доверете се на инстинктите си! Признаците са, че ще срещнете поне един нов познат, който не е надежден. Това не е добър ден за влизане в каквото и да е партньорство, нито е добър ден за женитба или дори предложение за брак. Отложете всички планове за укрепване на партньорства за няколко дни!

Риби

Може да се събудите с лошо чувство - може би сте твърде уморени, за да отидете където и да е и ще искате да останете у дома. Може би това е най-добрият начин на действие за днес. Може да сте уморени и малко стресирани, по-уязвими от обикновено към всякакви грешки, които може да се случват по това време. Пийте много течности и си почивайте. Утре вероятно ще се почувствате много по-добре.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay