Започна сезонът на зодия Лъв - какво ни вещае този период?

Започна сезонът на зодия Лъв - какво ни вещае този период?

На 22 юли Слънцето навлезе в любимия си знак и започна сезонът на Лъвовете! Слънцето представлява енергия и креативност и точно това е и причината този период от годината да бъде това много жизнен и слънчев! Лятното парти сега е в разгара си, особено за огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен, докато за неподвижните знаци Телец, Скорпион и Водолей предстои забързан сезон.

Какъвто и да е вашият слънчев знак, това е месец, в който можете да заблестите ярко. Вие излъчвате индивидуалност, излъчвате харизма, чувствате се супер креативни и не искате нищо друго освен да се забавлявате. Лъвовете мразят правилата и винаги искат да играят, затова прегърнете своя вътрешен Лъв и се забавлявайте! Всичко е свързано с безапелационно себеизразяване.

Ако харесвате нещо, направете го, поне доколкото ви е възможно. Пишете, рисувайте, пейте или танцувайте. Ако имате влечение към някого, започнете да флиртувате с него. В края на краищата всички се чувстват необичайно енергично в момента!

Но все пак не можем да минем и без проблеми. Добре знаем, че Лъвът може да бъде малко егоцентричен. Толкова е зает с интересите и работата си, че наистина ти е трудно да разбере околните. Ключът към преминаването през този сезон на Лъва е перспективата. Правете това, което обичате, но не забравяйте, че това, че някой друг не го харесва, не означава, че е против вас. В крайна сметка светът не се върти около вас!

Първата седмица от сезон Лъв 2022 е прекрасна, благодарение на помощта от Юпитер - планетата на късмета и изобилието. Периодът е перфектен да заснемете своя кадър, да започнете нова работа или да се заемете с нов проект. 14 август обаче мирише на отхвърляне! Сатурн, планетата на ограниченията, прави деня доста труден, така че ако мислите да поканите някого на среща, направете го преди това!

Като цяло сезонът на Лъвовете е преди всичко ще бъде забавен! Дори в най-лошия ви ден щее откривате блясък и настроение във всичко! Преживявате огромен личен растеж, изразявате се без извинение и блестите ярко като звездата, която сте!

А какво очаква всяка една зодия по време на този период? Следете сайта на Jenite.bg и съвсем скоро ще разберете!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay