Защо жените си падат по лоши момчета

Защо жените си падат по лоши момчета

Те са опасни, груби и знаем, че след себе си носят проблеми. И все пак много жени си падат по лошите момчета, било то злодеите във филмите или пък в реалния живот. Чудили ли сте се някога защо? Ето няколко отговора, които можем да ви дадем, които биха могли да бъдат ключовата причина за това!

Мъжественост

Мнозина са привлечени от мъже, които излъчват мъжественост, която също може да бъде малко преувеличена. Ако забележите, злодеите във филмите са добре изградени образи, имат страхотен баритон, който кара коленете ни да треперят. Чувството им за стил също излъчва чертата на смелост. В реалния живот може да не ги искаме в дългосрочен план или да виждаме бъдеще с тях, но по някакъв начин искаме да прекарваме все повече време с тях.

Свободен дух

Социален натиск, че жената е тази, която пази домашното огнище, готви, чисти, пере, тя основно се грижи за децата и т.н., е доста силен. В действителност обаче всички ние обичаме свободата да бъдем себе си и лошите момчета имат този дух в себе си, защото правят това, което харесват и искат. Ние също го искаме, така че чувстваме, че можем да бъдем същите и с тях!

Забраненият плод

Колко пъти сме били съветвани да стоим далеч от определен мъж, казвайки ни, че връзката с него е немислима? Но в човешката природа ни е заложено да се чувстваме по-привлечени и да правим и невъзможното за онзи, за когото ще е най-добре за нас да забравим. Лошите момчета са различни и именно тези неизследвани води ни привличат.

Защита

Не, ние, жените, не се нуждаем от защита като такава, но много жени са склонни да я харесват в началото на връзката. Дори да знаем, че балонът ще се спука по-късно, вниманието в началото е непобедимо. Много жени се чувстват ценени от такива мъже.

Някой, когото можем да променим

Тази надежда, че можем да го променим, да му бъдем терапевт, често се среща с пагубен край, но някои жени са склонни да се заемат с проектиране поведението на мъжа. Това ни кара да се чувстваме важни за другия.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay