Защо мъжете Козирози са трудни, но перфектни партньори

Не са толкова ледени, колкото изглеждат

Защо мъжете Козирози са трудни, но перфектни партньори

Всяка зодия си има своите особености и недостатъци. Ако познавате зодия Козирог бегло, то сигурно Ви се струва, че това е зодията, с която няма шанс да се разберете. Те изглеждат студени, непробиваеми, но зад тази черупка се крие ранима душа, която позволяват на малцина да опознаят. Като жена, живееща с мъж Козирог, съм напълно наясно защо понякога са неразбрани (дори и аз понякога трудно улавям какво точно значи поведението им). Но ще Ви разкрия защо е страхотно да споделяте живота си с представителите на тази зодия.

Те са лоялни и верни - Изберат ли си веднъж партньор, който наистина ги е спечелил, то тези хора му остават верни за цял живот. Козирозите не са свалячи, които обичат да сменят жените си, само за да си докарат някаква бройка. Спечелите ли веднъж сърцето им, те ще са Ви верни и няма да Ви оставят.

Можете да разчитате на тях - Козирозите дават всичко за приятелите си, още повече за половинката си. Ако видят, че сте в беда, те ще Ви помогнат. С мъж Козирог знаете, че всичко ще бъде наред винаги!

Те ще Ви дадат най-практичните съвети, които някога сте получавали - Ако споделите на Козирог, че имате някакъв проблем, то той няма да започне да плаче редом с Вас, или да Ви съжалява. Не, те ненавиждат това. Той направо ще Ви каже какво да направите, за да се почувствате по-добре, или да успеете. 

Те са здраво стъпили на Земята и знаят какво искат - Те никога няма да се колебаят как да постъпят, дали са взели правилния избор и т.н. А коя жена не иска такъв мъж?

Те са много практични - Никога няма да ги видите да харчат пари за неща, които не Ви трябват. Да, ще Ви подаряват подаръци, но не очаквайте романтични изблици от тях. Те не са много силни в тази област.

Няма да чувате "Обичам те" всеки ден, но ще го усещате - Както казахме, те никак не са романтични. Също така не виждат смисъл в това да казват едни и същи думи всеки ден. За тях по-важно е да го доказват и го правят.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

30 5
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay