Защо мъжете зарязват половинките си по празниците?

Защо мъжете зарязват половинките си по празниците?

Различни изследвания разкриват, че разделите се случват най-често два пъти в годината – през март и точно около коледно-новогодишните празници. И обикновено мъжете са онези, които зарязват половинките си. Но защо се случва така?

Той отлага раздялата. От известно време нещата между вас се влошават и той възнамерява да сложи край на връзката ви. Просто досега не е имало подходящ момент, или поне така смята той. Но празниците имат силата да засилват усещанията, така че всички малки причини, които са го накарали да стигне до това решение, вече изглеждат огромни.

Не иска да се срещнете с роднините му. Започвате да говорите за празниците и дали трябва да ги прекарате при неговите или вашите роднини. Може той никога да не е мислил, че ще се срещнете с родата му, но днес вече това е напълно възможно. Срещата с родителите прави връзката реална. Едно е да излизаш с някого няколко месеца, друго е да го представиш на баща си.

Той не иска да се запознаете с приятелите му. Една от най-забавните части на празничния сезон за партитата. Партита, които приятелите организират, празничното парти в офиса, където шефът се напива и пее караоке. Ако се срещате от няколко месеца, би било странно за него да отиде на куп партита и да не ви покани. Може да се измъкне веднъж или два пъти, но няма начин да се случи през целия сезон.

Не желае да ви вземе подарък. Това е доста егоистична причина – не иска да харчи парите си или чувства, за да ви вземе подарък за празника. Влюбеният мъж започва да мисли за подарък на любимата дори месец по-рано. Човекът, който вече обмисля раздяла, бива възпиран от идеята. Ако оставим парите на страна, е възможно той да не иска да хаби енергия в избор на нещо, което ще ви зарадва. Внимателно подбраният подарък предполага, че винаги сте в съзнанието му и той се грижи за вас. Ако това не е така за него, със сигурност ще го разберете в сезона за раздаване на подаръци.

Той иска да започне новата година с ново момиче. Не се изненадвайте, ако той поиска заедно със смяната на календара, да смени и партньорката. Първите дни от годината биват възприемани като шанс за ново начало.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay