Знаци, че той се интересува единствено от тялото ви

Жени, простете ни, но трябва да ви го кажем. Когато мъжете са възбудени, са склонни да се държат като кучета – задъхани са, молят се, просят, сякаш размахвате кокал пред лицата им. Но трябва да сте наясно, че мъжете не винаги са възбудени. Така че през останалите 98 процента от времето им, имате пълното право да изисквате от тях да се държат като възрастни.

Знаци, че той се интересува единствено от тялото ви

Освен ако връзката ви не е основана само на секс. Иначе в един момент той трябва да прояви интерес към нещо друго от това да сте гола.  Но притеснявате ли се, че сте с някого, който е с вас само заради секса? Ето как да го разпознаете:

Прескача прелюдията. Правили сте му орална любов толкова много пъти, а той не ви връща жеста.

Не ви представя на приятелите си. Ако наистина желае да ви вкара в живота си, ще иска да ви запознае с тайфата.

Никога не ви пита за приятелите ви. За семейството ви. Или работата ви.

Зает е, за да си прави планове. Постоянно отблъсква поканите ви за вечеря или кино, изтъквайки че има друга работа. Рано или късно, ако желае да започнете връзка, ще му се наложи да седне просто срещу вас и да говори. Без разсъбличане, без свалки, само разговор.

Пише ви, когато е навън, но иска да се видите, когато се прибере вкъщи. Обаждането за секс е вариант, ако вие се чувствате приятно. Но такова обаждане не е среща. Не се опитвайте да се самозалъгвате.

Не харесва приятелките на приятелите си и не се притеснява да го каже на глас. Ако приятелят ви не може да каже нещо положително за гаджетата на приятелите си, той най-вероятно не е заинтересуван да има сериозна връзка.

Той е твърде добър в това да ви накара да се уверите, че нищо не сте забравили. "Не си забравяй якето. Ето ти сутиена. И червилото."

Никога не ви е правил или купил закуска. Има нещо твърде интимно в сутринта след секс, освен лошата прическа, подпухналите очи и размазаният грим. Ако наистина си пада по вас, недостатъците няма да му направят впечатление.

Всичко за него говори за секс. Коментирали сте с него важната среща, която сте имали на работа, а той казва: "Обзалагам си, че си изглеждала адски секси в тази пола". И продължава: "Нямам търпение да те видя без нея."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay