Интересни факти за работата на Тинкърбел в Дисниленд

Интересни факти за работата на Тинкърбел в Дисниленд

Вероятно много хора си мислят, че работата на приказните герои в увеселителните паркове е най-страхотната работа на света, това може да не е точно така. Вероятно е страхотно да се разхождаш, облечен като някой приказен герой и да се снимаш с щастливи дечица, но едва ли е толкова страхотно да летиш високо над замъка на Пепеляшка в Дисниленд. Именно това прави Тинкърбел. Може да изглежда бляскаво, лесно и вълшебно, но в реалния живот работата й всъщност изисква много упорит труд.

Първоначално, идеята е била полетът на Тинкърбел да бъде празничен спектакъл, но след големия интерес, това се превръща в ежедневна атракция.

Прочетете какво точно представлява работата на Тинкърбел:

1. Няма специални прослушвания за Тинкърбел

Истината е, че има много актьори в Дисниленд, които постоянно си разменят ролите. Тоест, може Тинкърбел утре да бъде Мини маус и т.н.

2. Тинкърбел трябва да бъде дребна

Не се създават специални костюми за актьорите, а трябва актьорите да се вмъкнат в съществуващите вече костюми. Тинкърбел трябва да бъде висока около 1,50 м и да е около 47 килограма.

3. Къде се приземява Тинкърбел след своя полет?

Има спекулации, че след като е готова за полет, Тинкърбел се изкачва по стълба в замъка на Пепеляшка. Там има много малка стаичка, в която могат да влязат само Тинкърбел и един човек, който й помага. След като приключи с полета, има специална постелка, която й помага да се приземи.

4. Костюмът й всъщност тежи много

Въпреки че не е потвърдено, слухът е, че костюмът на Тинкърбел - крила и всичко - тежи приблизително 30 килограма. 

5. Има слухове, че понякога ролята на Тинкърбел се изпълнява от мъж.

6. Всеки месец има оценки

Прави се ежемесечно оценяване на актьорите, тъй като трябва да изглежда реалистично. Ако някой от актьорите получи ниска оценка, получава роля на друг герой.

7. Има повече от една Тинкърбел

Паркът е твърде голям за една Тинкърбел.

8. Правилата извън работа също са строги

Например, Тинкърбел не може да се появява в социалните мрежи като Тинкърбел. Ако актрисата е с руса коса, няма право да се появява в парка с коса, вързана на кок. Общо взето, всяко нещо, което може да издаде коя е Тинкърбел, е забранено.

9. Заплащането е страхотно

Носят се слухове, че Тинкърбел получава заплащане около 500 долара на полет, което не е лошо за 30 секунди работа, ако питате нас.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay