Истината за живота с куче

Истината за живота с куче

Осиновяването на куче или идването на това същество в живота ви, без значение дали сте го купили или осиновили, е голяма отговорност. От момента, в който лапичките му стъпят в дома ви, вашата работа става това да следите дали се чувства добре, дали е нахранено, дали е разходено и дали има всичко, от което се нуждае (като най-важното от тези неща е вашата любов). Много хора не осъзнават какво точно означава живота с куче. Има много "хора", които си взимат куче, защото е малко и сладко и след известно време го изхвърлят на улицата, защото вече не е бебе или защото смятат, че времето им е прекалено ценно, за да го отделят за разходка и игра с кучето. Никое куче не заслужава това... те се прекалено добри същества за тази планета. Преди дори да си помислите да си вземете куче, трябва да знаете някои неща и бейзболният играч Остин Конуей обясни каква е истината за живота с куче във фейсбук. Прочетете го...

Истината за живота с куче

Истината за живота с куче

"Моето момиче Стела понякога е трудна за издържане... Тя постоянно се въргаля в леглото ми и намачква дрехите ми. Винаги иска да излиза на разходка в най-неподходящите моменти. Един ден открадна парче хляб от чинията ми, докато не гледах. От както тя е в живота ми е изключително трудно да си намеря жилище, в което да ме приемат с нея, тъй като е немска овчарка. Накрая, винаги плащам много по-висок наем, за да може да живее с мен. Затова стигнах до заключението, че НИКОГА няма да се откажа от нея. Ще продължавам да се справям с кучешките косми по всичките ми вещи. Ще продължавам да ставам в 6 сутринта или в полунощ, за да я изведа на разходка, дори току-що да сме се прибрали от разходка. Ще продължавам да се справям с това, че краде храната ми. Ще продължавам да съобразявам жилищата си с нея, докато е жива. И ще продължавам да правя всяка жертва и да се лишавам от всичко, което е необходимо и ще спазвам всичко, под което се подписах, когато я осинових преди 4 години. Тя ще продължава да бъде с мен, без значение в кой град отида да живея, колко деца имам и колко неприятности ми причинява. Тя е семейство и ако вие не виждате нещата по същия начин, направете услуга на всички ни и не си взимайте куче!" 

Истината за живота с куче

Кучетата са семейство. Не забравяйте това, когато направите забележка на съседа си, че кучето му лае или когато се ядосате, че има куче в близост до детето ви. Те са много по-добри същества от нас! 

Истината за живота с куче

 

5 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay