Историята на една майка: Бременна в деветия месец вдига 120 килограма тежести!

Смятате ли, че това е здравословно за нея и бебето й?

Историята на една майка: Бременна в деветия месец вдига 120 килограма тежести!

В последното време фитнесът се превърна в най-новата мода, която се разпространява със скоростта на вирусна зараза. Преди години беше модерно да се правят всякакви забранени неща, сега е актуално да живеем здравословно. Прави ни впечатление, че се появяват все повече фитнес инструктори и бъдещи майки, които или не спират да тренират, докато са бременни, или пък отслабват много бързо след раждането.

И днешната ни история е такава, но с малки разлики. Решихме да я споделим с вас, не само защото е странна и нетипична, но и за да повдигнем въпроса дали е нормална. Тази седмица ще ви запознаем с Емили Брийз Уотсън. 31-годишна фитнес инструкторка от Северна Каролина, САЩ. Бъдещата майка, която стана известна в Instagram със способността си да вдига 120-килограмови тежести, дори след като е прескочила термина за раждането на сина си.

Да, правилно прочетохте! Бременната в деветия месец Емили не спира с крос фит тренировките си, включващи вдигане на 120-килограмови тежести, гимнастика и изтощително кардио. И всичко това шест дни в седмицата!

Историята на една майка: Бременна в деветия месец вдига 120 килограма тежести!

Бъдещата майка има близо 40 хиляди последователи в социалната платформа. Не всички обаче я подкрепят. Много са на мнение, че това, което прави, ще увреди трайно бебето й. Други пък й се възхищават за смелостта и желанието да продължава с хобито и професията си, въпреки че вече е преносила бъдещото си дете. Синът й е трябвало да се роди на 29-ти април, но не. Явно му харесва да стои в корема на силната си майка. Емили и съпругът й съобщават в Instagram, че ще го посрещнат следващия понеделник.

Историята на една майка: Бременна в деветия месец вдига 120 килограма тежести!

Относно критиките и упреците Емили споделя, че никога в живота си не се е чувствала по-силна и здрава. "Бремеността не е болест. Човешкото тяло е в състояние да върши забележителни неща. Чувствам се страхотно. Това ми дава толкова енергия, защо да спирам?", откровена е фитнес инструкторката. "Негативните неща приемам за някакъв вид завист или омраза. Ако тези хора, които ме обвиняват, не ме познават, защо чувстват необходимостта да реагират по този начин?", размишлява Емили.

Историята на една майка: Бременна в деветия месец вдига 120 килограма тежести!

Емили, която вдига 165 килограма с изтласкване преди да забременее, има пълната подкрепа на медицинските специалисти, но казва, че най-добрият водач в това пътешествие е тялото й. Съпругът на Емили е щангист и фитнес маниак. Той е най-големият й поддръжник и двамата тренират заедно. "Подкрепям я на 100 процента и съм горд от всичко, което тя прави. Тя е вдъхновение за стотици или хиляди жени в цялата страна."

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay