Историята на една майка: Омъжих се за донора си!

Нищо не може да спре Анима да открие бащата на дъщеря си

Историята на една майка: Омъжих се за донора си!

Понякога желанието на една жена да има семейство е по-силно от всичко друго и не се спира, докато не го постигне. Амина Харт е на 42 години, когато решава да се подложи на инвитро процедура, за да забременее и да има дете. Австралийката вече е загубила две деца , момчета - Марлон и Луис, заради рядко генетично заболяване. Когато се ражда дъщеря й Лейла обаче, всичко е наред и Амина може да си отдъхне. Единственият проблем е, че малкото бебе няма "истински” баща, тъй като 42-годишната жена е използвала донор на сперма, за да зачене.

Изправяла се вече пред трудната задача да отглежда децата си сама, без подкрепата на баща им, Амина решава да се опита да открие човека, помогнал й да стане майка отново. След известни усилия тя успява да издири биологичния баща на дъщеря си и дори да се омъжи за него. Това се случва миналия декември. Амина Харт и Скот Андерсен сключват брак по време на красива плажна церемония. Двамата не подозират, че ще се влюбят, но съдбата има други планове за тях.

В телевизионно интервю Амина споделя как е успяла да намери Скот и как са се развили нещата след това. Най-голямата "виновница” за всичко е майка й Хелън, която решава да й помогне. Амина ражда Лейла през 2012-та година, а през 2013-та започва да се чуди кой е баща й, как изглежда, какъв човек е. Споделя с майка си и издирването започва. "'Майка ми започна всичко. Тя откри, че името му е Скот, както й профила му, където пишеше, че е селекционер на добитък. Това беше наистина добра следа.”, разказва Амина.

Историята на една майка: Омъжих се за донора си!

"Майка ми реши да се разрови в уебсайта на Асоциацията на селекционерите на добитък и така откри един човек във Виктория, който има инициалът "С” в името си. Беше сигурна, че е той.”, споделя още щастливата майка и съпруга. "След това намери фейсбук страница на клуб, до който той е живял, след това негова снимка и вече беше убедена, че е той. Аз реших да се обърна към банката за сперма.”, продължава Анима.

Историята на една майка: Омъжих се за донора си!

"Има официален протокол, през който трябва да се премине, затова се свързах с регистъра, който упълномощява комуникацията между донорите и получателите. Изпратих имейл, питайки дали Скот ще иска да си общуваме и той нямаше нищо против.”

Историята на една майка: Омъжих се за донора си!

Така започва всичко. Двойката разменя имейли около половин година, преди да се срещне. И двамата обаче никога не са очаквали, че ще се зародят романтични чувства помежду им. Амина признава: "Нито аз, нито Скот очаквахме това да се случи. Мина доста време, имаше много стъпки преди да се влюбим. Не сме бързали. Смятам, че Скот първо се влюби в Лейла.

Скот се шегува: "Нужни са доста обяснения, когато хората ме виждат да се разхождам с Амина и едногодишното бебе при положение, че с нея не сме се срещали преди това. Хората ни гледат странно.”

Историята на една майка: Омъжих се за донора си!

Странната и почти невероятна история на Амина и Скот е поредният пример, че човек не може да избяга от съдбата си. Ако нещо ти е писано, то рано или късно ще се случи. Щастливата майка и съпруга е описала преживяното в книгата си "Как срещнах баща ти”, за която в момента се водят преговори да се екранизира. Нищо чудно скоро да се докоснем до историята на двойката и в киносалоните.

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

14 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay