Как да се справите с гадже, което обича да флиртува

Как да се справите с гадже, което обича да флиртува

Може да е обезсърчаващо и ужасно дразнещо половинката ви да обича да флиртува с други. Тогава може да се почувствате като глупачка, но просто трябва да се опитате да разберете случващото се, да разберете истинските намерения на половинката си, така нещата ще си дойдат на мястото. 

Запазете спокойствие, когато видите той да флиртува с друго момиче. Флиртуващият приятел не е задължително да изневерява. Спестете си изпитването на гняв и несигурност. Мъдрото поведение в подобна ситуация в крайна сметка ще проправи пътя за мир и щастие във връзката ви.

Не бързайте! Различните хора флиртуват по различни причини. Така че, преди да приемете, че половинката ви е измамник и не ви желае доброто, уверете се, че не бързате и в крайна сметка вземете решение. Причините може да ви изненадат. Някои може да флиртуват просто за да повишат увереността си, някои може да предпочетат да го правят само за забавление, а малцина биха могли да го направят, защото искат да изневерят. Опитайте се да очертаете типа момичета, с които той най-често флиртува.

Внимавайте за тона, с който говорите. В разгара на разговора по темата може да пропуснете да обърнете внимание на тона си. Ако говорите с него с обвинителен тон, никога няма да постигнете това, което искате. Като повишите глас, той просто ще се опита да каже всичко, за да се защити. Ако искате да изясните нещата, говорете, но не ставайте жертва на излишен спор. Това няма да ви отведе никъде.

Комуникацията е ключова. Правилното общуване играе много важна роля в грижата за връзката ви. Споделете това, което сте забелязали и това как сте се почувствали. Златното правило е да не го обвинявате, попитайте го каква е причината и се постарайте той да ви отговори искрено.

Доверието е особено важно. Трудно поведението му ще се промени за няколко дни. Не го притискайте твърде много, дайте му възможност да ви покаже, че се опитва да се промени. Покажете му, че му имате доверие, така той ще се почувства щастлив и ще положи допълнителни усилия, за да се поправи.

Не бъдете наивни. Доверието е гръбнакът на една връзка, но твърде голямото доверие също няма да доведе до никъде. Намерете правилния баланс между доверие и осъзнатост.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay