Как да се чувствате по-секси

Как да се чувствате по-секси

Изключително важно за самочувствието на една жена е да се чувства секси. Чувството за сексапил ви позволява да се чувствате уверени и свързани със себе си. Вярвате в себе си, без да е необходимо да получите одобрение от някого другиго.

Ето как да го постигнете:

  1. Носете специално бельо в обикновен ден. Лесно е да облечете най-сексапилното си бельо в ден, в който ще имате среща. Но носенето на нещо по-специално в съвсем обикновен ден, може да ви даде сериозен психически тласък. Ако не притежавате специално бельо, е време да се сдобиете с такова.
  2. Тренирайте. Не е тайна, че тренировките са добри за вашето здраве. Но също така ви помагат да забравите за стреса и да се почувствате по-добре в кожата си. Редовните упражнения могат да ви помогнат да се отървете от задръжките, които хората имат за своята сексуалност. Плюс това нивото на ендорфините ви ще скочи до небесата.
  3. Ходете на масаж. Докосването е важен елемент на сексуалността, а масажът помага да засилите вътрешната си сексуалност по няколко начина. Първо, спомага за освобождаването на окситоцин, хормонът, който ви кара да бъдете щастливи. Второ, масажът е невероятен за намаляване на стреса.
  4. Разхождайте се голи. Обикновено се разхождаме голи в няколко ключови момента, когато сме под душа или в онези 20-30 секунди, които са ни нужни да се облечем.
  5. Правете нещо извън нормата си. Тук имате свобода на действие. Може да пътувате до ново място или да опитате различно ястие в нов ресторант. Ключът е да разчупите рутината си и да опитате нещо ново и различно.
  6. Докосвайте се. Това може да бъде толкова просто, колкото да отделите малко време за бавно разресване на косата или внимателно разтриване на лосион по цялото ви тяло, до толкова пълноценно, колкото мастурбирането – нещо, което препоръчват всички секс експерти.
  7. Изключите се. Буквално! Това означава да забравите за телефона, телевизора, таблета или лаптопа за няколко часа. Това ще намали стреса, което е от особена важност, за да се чувствате секси.
  8. Сложете си онази рокля, която ви кара да се чувствате секси. Да се чувствате добре в кожата си може да бъде предизвикателство, когато носите нещо, което не ви кара да блестите. Така че в дни, в които ви трябва малко тласък, носете нещо, което показва най-доброто от вас.
  9. Танцувайте. Танцът ви позволява да усетите мускули на вашето тяло, които не бихте могли да усетите по време на спорт. Създайте си плейлист с парчетата, които ви носят най-голямо настроение.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay