Как новолунието във Водолей ще оформи годината ви

Как новолунието във Водолей ще оформи годината ви

Нека не бързаме с новогодишните планове и обещания. Ретроградният Меркурй, който бе факт и по време на последния ден от годината, предначертава начина, по който ще се развие 2023 г.

За щастие, това е само временно и ще продължи само три седмици. Всичко започна още на 29 декември и ще приключи на 18 януари. В този период планетата, която основно управлява нашите календари, социален живот и комуникации, ще се наслаждава на дълга зимна дрямка. И тъй като обратното движение на Меркурий се извършва в Козирог, знакът на амбицията и успеха, нищо от това, което планирате няма да се изпълни.

Изчакайте до 21 януари, за да поставите целите си за новата година. Това е датата на първото новолуние за годината - благоприятен момент за стартиране на каквото и да било, независимо ретроградните движения на планетите.

Тъй като тази нова луна е във фокусирания върху бъдещето, експериментален Водолей, можете да се обзаложите, че плановете, определени под тази лунна луна, ще придобият много по-желана форма с напредването на 2023 г. Междувременно си дайте няколко седмици, за да осмислите всичко, което се случи прз 2022 г.

За да ви помогнем да се подготвите за 21 януари, ето ръководство как да започнете годината с възможно най-добрата нотка за вашия зодиакален знак.

Овен

2023 г. официално е годината на Овена. С вашите маниери, противопоставящи се на гравитацията, вие сте настроението, което всеки търси. Ще има много оора, които ще искат да вземат от вас. Те не са заплаха за вас, така че не се спъвайте! Оригиналността не може да бъде дублирана. Това, което трябва да направите е да отпечатате името си върху работата си.

Телец

Преди да започнете да засаждате семена през 2023 г., първата ви задача е да създадете плодородна почва. Може би трябва да направите някакво метафорично плевене на отнемащите време задължения или неудовлетворяващи взаимоотношения. Или може би трябва да подобрите качеството на почвата, като създадете пространство за самообслужване или работите върху емоционалното си здраве. Обучението за лидерство може да се изплати експоненциално. Считайте го за инвестиция във вашия успех.

Близнаци

Направете място в календара си, за да получите всички покани, които скоро ще залеят пътя ви. Груповите дейности ще бъдат особено богати през 2023 г. И ако сте готови да пътувате малко по-далеч извън зоната си на комфорт, потенциално бихте могли да намерите тълпа, която да плени вашия (обикновено мимолетен) интерес за добро прекарване. Смисленото пътуване също е в звездите. Така че, ако е минало известно време, откакто сте се качили на самолет, ето ви подкана да настроите сигнали за тарифи.

Рак

Хората ще ви търсят за лидерство през 2023 г. Свикнете да изразявате мненията и идеите, които обикновено пазите за себе си. Разклащането на лодката няма да преобърне кариерата ви тази година. Вашата интуиция винаги е била най-добрият ви водач – и това се утроява през 2023 г. Въпреки това няма да навреди да подкрепите твърденията си с легитимни данни, дори и само за да сте по-уверени, докато вървите напред.

Лъв

Новата година ще бъде пътуване във възможно най-добрия смисъл. Пригответе се да събирате паспортни печати, докато пътувате за работа, обучение или за да се свържете с приятели, които сте виждали само на екрана. С вашия независим дух в пълна сила ще имате по-малко време за взаимоотношения, но не позволявайте на най-важните да изпаднат в коловоз. Споделените приключения ще бъдат най-добрата съединителна тъкан за вашите връзки. Винаги, когато е възможно, включете вашите VIP личности в собствените си обширни кръгове. Но не се чувствайте виновни, че се наслаждавате и на някои преживявания за растеж съвсем сами.

Дева

Няма прикачени условия? Това не ви дава необходимата сигурност през 2023 г. Тази година няма да имате нищо против да сте обвързани с хора (правилните хора) по сериозен и изключителен начин. Как да се наслаждавате на това в дългосрочен план? Уверете се, че на всеки е му е кристално ясно това, в което се забърква. Ако става въпрос за пари — включително потенциални бъдещи печалби — напишете го писмено. Тогава можете да се отпуснете в!

Везни

Може да ви кажат, че сте мечтателка, а през 2023 г. сте много романтична. Взаимоотношенията от всякакъв вид са причината за съществуването ви през следващата година, което е отлична новина за най-склонния към партньорството знак на зодиака. По същата логика може да промените целия си начин на взаимоотношения тази година. Везните са готови да влязат в различен вид роля, която не включва изгубване в балона на двойката. Това е акт на балансиране, към който си струва да се стремите!

Скорпион

Вашият разумен знак никога не избягва сложността, но изненада, Скорпион: през 2023 г. вашата мантра е "опростявай". Това, което е най-важно за вас тази година, няма да бъде нищо, което може да бъде бутилирано или продадено; това е радостта от основната човешка връзка, която ви озарява. Независимо дали на работа, със семейството или чрез активизъм, вие служите на света с усмивка. Това е годината, в която да се откажете от нездравословния порок, да почистите храненето си и да намерите двигателна практика, която обичате да правите.

Стрелец

Светлини, камера, Стрелец! Всички ще говорят за вас през 2023 г., но няма да почивате на лаврите от 2022 г. С вашата креативност на висока предавка, време е да създадете малко свеж материал. Също така: Показвайте се по-редовно на феновете си, дори само на лайв в социалните мрежи. Включете се отново в мрежа от колеги, които ви вдъхновяват. Един или двама от тях може да обещават изгодно партньорство през следващата година. Изхвърлете състезателните емоции и вместо това си сътрудничете.

Козирог

Това е година, в която да се почувствате вкоренени, но не и заседнали. Ако сте повтаряли модели, които са родени от травма между поколенията, ще сте готови внимателно да ги нарушите. Прегледайте ежедневните си навици, като например как се храните и спите и как вършите работата си. Малките промени могат да доведат до сеизмични промени. Опитайте да намалите вредните храни, преместете спалнята си в най-тихата част на вашето пространство и реорганизирайте работния си процес, за да ограничите стреса.

Водолей

Социалната ви натура се завръща тази година, готова да разпери цветните си криле и да лети из града с вашия рояк. Единственият проблем? Израснахте експоненциално през последните две години, така че може да не се разбирате със старите приятели по същия начин. Няма нужда да изритате никого от вашия остров. Но излезте и се смесете с нови тълпи.

Риби

През 2023 г. вие сте готови, желаете и можете да се потопите в работа, която се свързва с душата ви. Най-трудната част е да бъдете търпеливи в процеса, докато си проправяте път към трона. (И през 2023 г. това ще бъде сериозен процес.) Идентифицирайте ментор, който може да ви води по вашия път. Услужливите хора ще бъдат нетърпеливи да подкрепят пътуването ви, но от вас зависи да потърсите насоките им и смело да ги поискате. Отделете време за изкуство, музика и духовни практики, които ви интересуват. Вашата креативност може да донесе малко пари.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay