Какво да подарим на представител на зодия Лъв

Какво да подарим на представител на зодия Лъв

Можем да се обзаложим, че със сигурност познавате някой Лъв, който съвсем скоро ще има рожден ден и се чудите какво да му подарите. Представителите на тази зодия държат много на хубавите подаръци, затова ще ви се наложи да се постараете. А, ако самата вие сте родена под този знак, то можете да използвате нашите идеи, за да обогатите списъка си с желания.

Да поговорим за Лъвовете. Управлявани от Слънцето, те обичат лукса и се чувстват като знаменитости. Точно както земята се върти около Слънцето, така и светът се върти около Лъвовете - или поне те така го виждат. Като огнени знаци, те подхождат страстно към своите интереси, хобита и любими хора, а като упорити, фиксирани знаци, те знаят какво искат! Точно като животното, те яростно защитават своите близки, обичат да се пекат на слънце са известни с великолепната си коса.

Не е изненадващо да научите, че Лъвовете живеят изцяло за лукса. Но това не означава, че трябва да оберете банка. Когато пазарувате за тях, просто не забравяйте, че те обожават смели решения и общо взето всичко персонализирано. Колкото по-специални се чувстват, толкова по-добре.

Когато пазарувате за Лъв, не се страхувайте да бъдете екстравагантни в избора си. Те се гордеят с това, което са, но ако смятате, че вече разполагат с достатъчно вещи, символизиращи знака им, просто потърсете нещо луксозно и впечатляващо. Стилен халат, чифт шикозни слънчеви очила, елегантен коктейлен комплект. Те всъщност са родени да бъдат в светлината на прожекторите, така че просто се отнасяйте с тях като с VIP.

Забавна настолна игра

Лъвовете имат чувство за хумор и обичат да се забавляват. Веселите и понякога дори глуповати настолни игри ще изкарат на преден план тяхната състезателна страна и същевременно ще им подарите солидна доза забавление и смях.

Бронзираща козметика

При Лъвът всичко е свързано със Слънцето. Те искат да блестят и да бъдат забелязвани от километри. Всяка дама, която е представител на таз зодия, със сигурност ще се зарадва на комплект бронзиращо лосиони, които ще я накарат да се почувства като погалена от Слънцето.

Какво да подарим на представител на зодия Лъв

Ароматни свещи

За Лъвът ароматите са от ключово значение. Освен, че обичат домът има да изглежда луксозно, той трябва и да ухае по този начин. Такива например са ароматите на ванилия, нероли или смокини.

Чанта с животински принтове

Пренесете вашата приятелка Лъвица в джунглата с чанта с леопардови принтове. Представителите на тази зодия обожават такива неща.

Романтична книга

Колкото и огнени, и експресивни да са Лъвовете и те имат нужда от презареждане. Това, което наистина може да ги откъсне от всекидневните проблеми е една хубава книга с романтичен сюжет.

Машина за караоке

Нека позволим на вашия Лъв да застане под светлината на прожекторите като му дадем възможност да излезе на сцената и да се изяви.

Какво да подарим на представител на зодия Лъв

Луксозни чаши за вино

Всяка вечеря на вашия Лъв ще бъде специална с ефектни чаши от луксозен и скъп материал.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay