Какво да подарим на представител на зодия Рак?

Какво да подарим на представител на зодия Рак?

Търсите подарък за зодия Рак и не сте сигурни какво да подарите? Не се тревожете много, защото ние идваме на помощ.

Както знаете, раците са чувствителни и емоционални натури, които впечатляват със своята интуиция. Известни са със своята грижовност и готовност винаги да бъдат насреща, когато имате нужда от тях. Тъй като този знак се управлява от Луната, емоциите на Раците вземат превес пред всичко друго, което ги кара да изглеждат или изключително сантиментални, а понякога - прекалено мрачни.

Знаменитостите под тoзи знак, които познаваме са Ариана Гранде, Соландж Ноулс, Том Ханска, Селена Гомес и много още талантливи творци.

Поради склонността им да се отдават на чувствата си, Раците обикновено са тези, които сплотяват екипа. Те винаги са тези, които организират партито или ви изпращат мил подарък. Няма по-добър приятел от Рака! Понякога забравят за себе си, в стремежа си да се погрижат за близките си. Ето защо е важно да им покажете колко много ги цените, чрез своя подарък към тях.

Раците са първите, които влагат сърцата и душите си в специалните подаръци за приятели, затова именно те заслужават само най-доброто. Като водни знаци, Раците са емоционални и сантиментални, така че ще се зарадват на подарък от сърце. Като кардинални знаци, те са устремени и решителни и биха оценили нещо, което им помага да постигнат целите си.

Ето на какви подаръци да заложите:

Нежна огърлица, символизираща зодия Рак

Това може да е талисманче с малко раче, което да напомня на получателя под какъв страхотен знак се е родил. Можете обаче да изберете колие с полускъпоценен камък, който е подходящ за въпросната зодия - аметист, пал, изумруд, котешко око и други.

Книга за взаимоотношения и връзки

Раците много държат на партньора си като за тя близостта е от ключово значение. Те биха се зарадвали на книга със съвети за развитие на връзката и дори на такава със сексуални насоки.

Колаж от ваши снимки, подредени под формата на луна

Какт казахме, подаръците от сърце са добре дошли за раците. Съберете всички ваши мили спомени и ги подредете под формата на полумесец - именно Луната управлява този знак.

Какво да подарим на представител на зодия Рак?

Журнал или планер за лична грижа

След като раците се раздават толкова много за другите, заслужават да получат и време за лична грижа. С подобен подарък те ще получат възможността да изразяват чувствата си писмено, което си е своеобразна терапия.

Арт обеци

Няма да сбъркате, ако изберете за вашата приятелка Рак красиви, ръчно изработени обеци, които също могат да съдържат някой от камъните, които са подходящи за тази зодия.

Кухненски комплект

Какво да подарим на представител на зодия Рак?

Раците са страхотни готвачи и използват всеки удобен момент да съберат приятелите си на едно място. Обогатете техните кухненски консумативи с качествени съдове за готвене.

Парфюм с флорални нотки

Помогнете на Вашата приятелка да се докосне до своята женствена страна с парфюм, богат на флорални аромати.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay