Какво да правите, ако сте влюбена в мъж зодия Рак

Какво да правите, ако сте влюбена в мъж зодия Рак

Не можем да ви виним, че сте влюбена именно в мъж, роден под този знак. Те са толкова романтични, чувствителни и търсещи истинската любов, че вероятно всяка от нас е припадала поне по един такъв един мъж през живота си до момента.

Раците са лоялни и това им помага да изграждат силни връзки, както в приятелството така и от гледна точка на любовта. Но трябва да внимавате да не ги нараните, защото ще ви погнат с щипките си без да се замислят. Управлявани от Луната, Раците могат да бъдат и малко мрачни, но това несъмнено се дължи и на чувствителната им натура. Истината е, че трябва да сте много внимателни, когато се запознавате с представител на зодията за първи път.

Преди да поканите мъж под зодия Рак на среща, трябва да знаете някои основни и много важни детайли. Има някои неща, които трябва да знаете. Точно както ракообразното, което знакът символизира, те безпроблемно се движат между морето и брега, физическия и емоционалния свят. Освен те са адаптивни, интуитивни и интелигентни. Лесно е да се влюбите в някое от тези величествени, чувствителни същества… но има и много неща, които може би не знаете. Затова нека да разберем всичко за него!

Какво е важно за Рака в една връзка?

За да разберете наистина какво иска Ракът в една връзка, е важно да разгледате анатомията на техния небесен архетип. Въпреки че той има здрава външна обвивка, но и опаси щипки, тези характеристики са просто защитна броня. В основата си ракът всъщност е доста уязвим. Представителите на тази зодия са мили, чувствителни същества… но не се чувстват комфортно да се отварят пред вас, овен ако близостта не е взаимна.

Не се изнендадвайте, ако мъжът рак е дистанциран в началото на вашите отношения. Все пак лоялността и двоерието се градят бавно, а те са от фундаментално значение за този знак. Ако имате достатъчно късмет да се свържете емоционално с Рак, бързо ще откриете, че те всъщност обичат съжителството.

Точно както ракът отшелник носи дома си на гърба си, за този зодиакален знак е много важно да създаде удобна среда. Това пространство служи не само като лично убежище за него, но и като безопасно място за тях да свалят бронята си, показвайки себе си. Въпреки че Ракът няма се хвърли в съвместно съжителство веднага, можете да очаквате много време, прекарано у дома.

Как се държи Ракът по време на връзка?

Представителите на знака са силно подкрепящи. Ако веднъж се свържете с Рак той ще бъде до вас, каквото и да му коства това. Но колкото и положителни качества да има тази зодия, то трябва да обърнем внимание и на недостатъците. Ако трябва да сме честни, Ракът е този знак, при който преобладават мрачните настроения.

Емоционална променливост най-често се предава чрез пасивна агресия или цупене. Важно е да запомните, че настроението на Рака не е напълно произволно - обикновено нещо предизвиква тази енергийна промяна. Ако можете да идентифицирате причината, не се страхувайте да адресирате проблема директно. Ракът може да не иска да сподели своята истина, но колкото по-бързо успеете да идентифицирате корена на проблема, толкова по-бързо вашият любовник Рак ще се възстанови.

А от какво се възбужда Рака в леглото можете да разберете тук.

С кои зодии си подхожда?

Водните знаци, Скорпион и Риби, са страхотни партньори за чувствените раци. Скорпионът разбира защитната природа на Рака, а Рибите оценяват чувствителността му. И тъй като водните знаци имат толкова силна интуиция, те могат дори да общуват телепатично! Въпреки това, Ракът може да справи също с Овен и Везни: Огненият Овен е твърде нетърпелив, а очарователният въздушен знак Везни не кара Рака да се чувства прекалено специален. Ако си партнират, тези знаци ще трябва да положат допълнителни усиля, за да гарантират, че връзката се корени на доверие.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay