Какво правят партньорите в щастлива връзка един за друг

Какво правят партньорите в щастлива връзка един за друг

В една здрава връзка хората са склонни да дават любов и подкрепа на половинката си свободно. Те не чакат специален повод, за да покажат чувствата си. Те истински се радват да правят хубави неща един за друг без да се чувстват принудени.

Ето какво правят партньорите в една щастлива връзка:

Говорят си. Независимо дали става въпрос за елементарно съобщение в чата или обаждане, когато закъснявате за среща, щастливите двойки си подават ръка. Питат дали да спрат до магазина на път за вкъщи. Това дава усещане за свързаност.

Правят си комплименти. Не става въпрос всеки ден да повтаряте на партньора си колко е прекрасен и колко се радвате, че сте с него, но дори случайната забележка, признавайки нечий принос, като "Страхотна вечеря!" би била чудесна. Щастливите двойки никога не се страхуват да покажат емоция.

Правят си изненади без повод. Изненадата е толкова сладък жест. Тя ще накара половинката ви да се чувства специално и е чудесно напомняне и за вас за всичко, за което трябва да сте благодарни.

Те са щедри. Щедростта е да дадете нещо, без да очаквате друго в замяна. Когато връзката ви е успешна, е съвсем естествено да искате да отмените половинката си в повече задължения, да правите жестове на внимание, за да покажете любовта си. Независимо дали ще сгънете дрехите или ще сготвите любимо ястие, щастливите двойки изпитва удовлетворение от това да бъдат внимателни и щедри към партньора си.

Те говорят открито за своите мисли и чувства. Щастливите двойки може да не си споделят постоянно, но го правят достатъчно често, за да почувстват, че наистина се познават.

Изненадват партньора си с любимата му храна. Всички знаем, че храната подхранва и помага на хората да се чувстват свързани. Но когато се постараете с приготовлението на любимо ястие, това е прекрасен начин да покажете, че обичате половинката си.

Щастливите двойки имат навика да казват "благодаря". Въпреки скуката и самодоволството, които могат да се развият в рамките на дългосрочно партньорство, сигурен начин да запазите огъня жив и да гори ярко е да наблюдавате как партньорът ви се чувства, когато му благодарите. Хората искат да им се напомня, че са ценни.

Казват си, че се обичат. Щастливите двойки казват "Обичам те!" непредпазливо, непоискано и неочаквано. Обичайно във всяка връзка единият от партньорите го казва по-често, другият е следващ.

Ако вашият партньор не прави всички тези неща, не се тревожете. Връзките са процес и ако не получавате това, което искате, трябва да попитате. Както вие, така и вашият партньор не може да чете мисли.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay