Какво си мисли той, когато ви види за пръв път

Мислите на един мъж за една жена

Какво си мисли той, когато ви види за пръв път

В секундата, в която мъжът ви зърне той започва да отмята списък, с който определя дали ще ви покани на среща или не.

 

Сещате се онзи момент, когато някой ви подмине и си спре погледа на вас? Няма ли да е страхотно ако можехме да разберем какво точно го е накрало да ни загледа?

 

Джаки Блек – психолог и писател, твърди, че има няколко неща, които мъжът забелязва моментално, когато погледне една жена.

 

Да разберем кои са те:

 

Колко гъста и плътна е косата ви: това е само заради еволюцията. Още от времето на пещерните хора мъжете са привлечени от буйни коси, които са признак за това, че жената е здрава.

 

Дали усмивката ви е искрена: понякога очите ви се набръчкват леко, когато се усмихнете. Повечето мъже умеят да отличават настроението, което една такава усмивка издава - спокойно и забавно.

 

Броят на приятелите ви: не искате да са прекалено много (ще е трудно за него да достигне до вас) или пък само един. Перфектната бройка? Двамата ви приятели могат да си правят компания, когато той ви открадне за малко.

 

Височината на гласа ви: проучвания показват, че мъжете се привличат най-много от малко по-високи гласове от нормалното, вероятно защото те са знак за младост и репродуктивно здраве (отново еволюция).

 

Вашето излъчване и сияние: мъжете асоциират лъчисто излъчване и тен с добро психично здраве. Така е защото стресът и притеснениео обикновено причиняват потъмняла, сива кожа. Така че бронзантите и ружовете, които нанасяте на скулите си са супер.

 

Какво е изкуствено у вас: не в личността ви, а във външния вид – мигли, коса, нокти и т.н. За мъжете тези неща крещят: високи изисквания и поддръжка. Не е добре.

 

Очите ви: хората се фокусират върху очите повече, отколкото върху всяка друга част. Красив и драматичен грим ще го накара да се вторачва и потъва в тях в още повече.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay