Какво харесват Jenite най-много в есента?

Разбрахме от отговорите на нашата анкета!

Какво харесват Jenite най-много в есента?

Декември е вече тук, а с неговото настъпване някак съвсем естествено започваме да мислим за наближаващата зима. За празниците и семейните събирания, а и за любимите коледни обичаи. Точно на такава тематика е и новата ни анкета, в която можете да гласувате, като споделите кой празничен обичай ви допада най-много.

Но, за да изпратим есента подобаващо, макар че до идването на астрономическата зима остават точно 20 дни, трябва да обобщим резултатите от нашата есенна анкета. Попитахме ви какво харесвате най-много в този сезон. Благодарение на всички 864 гласували можем да споделим с вас кое е онова нещо, което Jenite намират за най-красиво в есента.

Какво харесват Jenite най-много в есента?

Изпълнената с цветна красота природа очевидно изпълва душата на всяка дама с хармония, тъй като близо 58% от нашите читателки са отбелязали, че именно тя е нещото, което най-много им харесва в есента. А и няма как да е иначе, цветовете през есента са навсякъде - в листата на дърветата и като цяло в растителността. Те са толкова различни - ярки и по-ненаситени, тъмни и светли, че едва ли има човек, който да може да остане равнодушен пред тяхната величественост.

Какво харесват Jenite най-много в есента?

И все пак, има и доста от вас, които изобщо не харесват този сезон - близо 14% от всички гласували. Може би това се дължи на променливото време и доста честите дъждове, които пък не са никаква пречка за други. Почти 11% от дамите, които редовно следят Jenite.bg, отбелязват свежото дъждовно и прохладно време за свое предпочитано обстоятелство по време на есента.

Какво харесват Jenite най-много в есента?

Есенната мода и царството на топлите пуловери, меките шалове и кожените якета пък са любимият аспект от есента за 8% от жените. Няма какво да се лъжем - много от нас чакат този сезон с нетърпение, за да могат най-сетне да извадят от гардероба топлите и стилни дрехи и аксесоари.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay