Когато нещата с него не вървят

Всяка една връзка в началото е красива, пълна с много емоции и страст

Когато нещата с него не вървят

И двамата влюбени цъфтят, забравят да се хранят, оцеляват с по няколко часа сън и се чувстват на седмото небе, защото любовта е тази, която ги зарежда и крепи. Усещат се непобедими и вярват, че няма сила на планетата, която да ги спре. Понякога обаче нещата с партньора ни не вървят, дразгите са все по-чести и ожесточени, вече не летим, а по-скоро се влачим, тъй като Той ни изпива силите, а не ни дава такива. Ето как да усетите, че е време да направите нещо.

1. Ежедневието Ви е изпълнено с негативни емоции и то именно, заради вашия "възлюбен" - От месеци не преставате да се карате, вече нямате и минута покой, той постоянно е недоволен от нещо, не е съгласен с Вас и Ви упреква за всичко. Често търпим това положение доста дълго време. Някои жени дори са склонни да изживеят целия си живот така, само защото твърдят, че са истински влюбени и нямало идеални мъже. Това обаче е заблуда, която може да ни донесе много по-сложни приблеми за в бъдеще и понякога е по-добре да сложим точката навреме. 

2. Тръпката не е като в началото - Известно е, че с времето привличането и страстта отслабват. Никой не си прави заблуда за това. В някои връзки обаче жената започва да се чуди какво изобщо му е харесала и как е издържала толкова време с него. Ако и Вие си задавате тези въпроси, не се чувствате комфортно  в тази връзка и не изпитвате нужда да виждате гаджето си, то навярно е време да се огледате за ново.

 3. Сексът вече не Ви носи удоволствие - В някои връзки настъпва момент на емоционално изхабяване. Ако преди не сте давали мира на приятеля си и сте го будели и посред нощ, за да се отдадете на ласки и палави приключения, то сега вие сте тази, която първа се обръща с гръб и казва "Лека нощ", знаейки, че нощта няма да е лека и за двамата. Вярно е, че сексът не е най-важното в една връзка. Има много други значими неща, като доверие, уважение и др., но ако това не върви, то всичко друго куца.. Затова. ако вече сте направили опит да подобрите нещата, но нищо не помага, то развръзката, мили дами, е ясна.

4. Имате противоположни мнения по всички въпроси - ако той се противопоставя на всяко ваше мнение, не търпи намеса в неговите дела, но усилено иска да се меши във вашите, това в един момент със сигурност ще Ви изнерви. 

5. Посоките Ви в един момент се разклоняват - Колкото и хубави неща да сме изживели с гаджето ни, понякога започваме да гледаме в различни посоки, да имаме различни амбиции и да виждаме развитието и бъдещия си живот по различен начин. Тогава трябва да си дадем сметка дали искаме сегашния ни партньор да продължи с нас, или сме готови да го оставим в името на това да преследваме мечтите си.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay