Кои зодии преживяват най-тежко любовната раздяла?

Раздялата никога не е приятна, но ето за кои зодиакални знаци е направо кошмарна...

Кои зодии преживяват най-тежко любовната раздяла?

Колкото и да не ни се иска, трябва да признаем, че не всяка любовна връзка завършва с "и заживели щастливо”. Все пак, независимо колко обичате един човек, не съществуват нито гаранции, нито застраховки срещу разбито сърце. Макар всеки да е преживявал раздяла поне веднъж в живота си, някои хора възприемат краха в любовните отношения като истинска драма, достойна за "Оскар”.


А дали и вие сте сред тези "късметлии” зависи изцяло от вашата зодия. Затова днес ще ви запознаем със знаците, които са склонни да страдат по бившите си половинки месеци, та дори години.

Рак
Няма как да не поставим на челна позиция най-емоционалния знак в целия зодиак. Ако имате връзка с Рак, бъдете сигурни, че той е силно привързан към вас и не може да си помисли, че ще ви загуби. Никога не би изоставил половинката си, освен ако не се почувства истински предаден. Въпреки че прощава бързо дребните прегрешения, една раздяла би се отразила пагубно на този меланхолик.

Кои зодии преживяват най-тежко любовната раздяла?

Телец
Въпреки че не се обвързва толкова "задушаващо” емоционално, колкото Рака, този знак цени спокойствието повече от всичко друго. Ако сигурността му е разклатена по някакъв начин, по-добре се спасявайте надалеч. Разбира се, Телецът е твърде горделив, за да покаже, че страда, но бъдете сигурни, че е така! Колкото и привидно спокоен да ви изглежда след раздяла, то най-вероятно в главата му вече се е заформило истинско торнадо от пъклени планове за отмъщение.

Лъв
Този знак се нуждае от време не толкова, за да преживее старата любов, колкото да излекува нараненото си его. Той дълго ще се страхува да се впусне в нова любовна авантюра, за да не бъде отхвърлен наново. Докато се съвземе от шока, Лъвът е склонен буквално да си губи времето с всякакви глупости, защото очаква светът да се адаптира към него, а не обратното.

Кои зодии преживяват най-тежко любовната раздяла?

Ако искате да четете още любопитни материали, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

45 8
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay