Коктейлът Boody Mary стимулира сексуалното желание

Bloody Mary и любов

Коктейлът Boody Mary стимулира сексуалното желание

Знаменитият коктейл "Блъди Мери", приготвен по традиционна рецепта, оказва положителен ефект върху сексуалното привличане както на мъжете, така и на жените, установиха американски учени.

 

Напитката, направена от водка и доматен сок, която е призната за един от най-сложните коктейли, е истински стимулант на сексуалното желание. За приготвянето му трябва да се използват само пресни домати и много лед. Към водката с доматения сок могат да се добавят сол, черен пипер и лимонов сок.

 

Смята се, че коктейлът е направен за първи път през 1920 г., когато е бил използван за ефективно средство срещу махмурлука. Подходящ е за романтични вечери, защото е достатъчно лек, но в прекомерни количества води до сънливост.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 06.04.2011|10:17
Продукти (съставки) за Блъди Мери: 50мл. водка 100мл. доматен сок 1 ч.л. сок от лимон 5 капки сос Уорчестър 2 капки сос Табаско черен пипер и сол на вкус Приготвяне на Блъди Мери: Всички съставки се смесват в шейкър, в който се поставя и бучка лед. Прецежда се във висока чаша. Украсява се с резенче лимон и ако има стрък целина. Наздраве!
1
Не е посочен 06.04.2011|10:13
Коктейлът Bloody Mary е по всяка вероятност приготвен за първи път в Harry's Bar (Париж). Според една от версиите, коктейлът е сервирал за първи път френският барман Фернандо "Пит" Петио още през 1920 - 1921 г. в парижкия бар "Харис". Той за първи път смесва водка, доматен сок,сол, пипер и Уорчестър сос. Така се получава станалия по-късно знаменит коктейл "Блъди Мери". По-късно, вече в хотел "Сейнт Риджис" в Ню Йорк, той дооформил коктейла по молба на принц Серж Соболенски, прибавяйки табаско. Според друга легенда, която за мнозина е съвсем достоверна, този коктейл и бил приготвен от Пютио за американския актьор Рои Бъртън и е бил първо наречен "Bucket of Blood". За парижани коктейлът става популярен няколко години по-късно, след безспорния му успех в САЩ.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay