Коя е вашата сродна душа, според зодията

Коя е вашата сродна душа, според зодията

Съществуват много начини да разберем кой е идеалният мъж за нас. Но нека се спрем на астрологията. Като маниаци на тази тема, няма как да не проверим с коя зодия имаме най-силна съвместимост. Както се шегуват мъжете, един от първите въпроси, които задаваме при запознанство е "Коя зодия си?".

И така, коя е сродната ви душа, според зодиака:

Овен

Ако вашата Венера е в знака Овен, трябва да се чувствате обичани и вдъхновени, за да бъдете щастливи. А що се отнася до романтиката, вие се разкъсвате между желанието да сте в безопасност и грижа и желанието за нещо малко по-приключенско. Вие сте най-съвместими с някой, чиято Венера е в Лъв и СтрелецТъй като те са огнени знаци, точно като вас, ще бъде забавно да бъдете във връзка с човек, който да подхранва пламъка ви. Това означава, че почти никога няма да имате скучен момент заедно, дори след десетилетия брак. Но, разбира се, противоположностите също се привличат. Няма да сбъркате, ако изберете някой с Венера във Везни .

Телец

Жадувате за безусловна любов и искате да привлечете някого, вместо да се налага да вършите цялата работа, за да го преследвате. Тъй като Телецът е земна зодия, вие, предпочитате да се излежавате удобно на дивана, отколкото да ходите в бара за цяла нощ. Ако се опита да се обвържете с огнен знак, може да се опарите. Така че най-добрият ви партньор е някой, чиято знак е земен - или Дева, или Козирог.

Ако търсите гореща връзка и нищо друго, оставете противоположностите да се привлекат със Скорпион . Противоположностите могат да бъдат по-секси, защото водят до много наелектризирани ситуации.

Близнаци

Не винаги сте сигурни от какво се нуждаете, така че често се уповавате на пронципа "проба-грешка". Копнеете за умствена връзка, основана на комуникация, така че ще бъдете най-съвместими с вашите "колеги" въздушни знаци: Везни и Водолей . Ако търсите прехвърчане на искри, вашият противоположен знак е Стрелец.

Рак

Ако сте зодия Рак, вероятно сте много емоционални и не се страхувате да споделите чувствата си с партньора. Водните знаци трябва да осмислят чувствата си, а кой може да го направи по-добре от друго водно същество? Ето защо вие сте най-съвместими с Риби и Скорпион. Ако искате да се съберете с противоположен знак, заложете на Козирог. Те са земен знак, така че заедно можете да създадете цял нов свят... стига да не размътите водите.

Лъв

Искате признание за това, че сте специална и в това няма нищо лошо. Вярвате, че животът трябва да е вълнуващ и това включва любовния ви живот. Така че най-добрият ви залог за астрологична романтика е с друг огнен знак - Стрелец или Овен. Вярвате или не, вашата противоположност не е воден знак. Това всъщност е въздушен знак, а именно Водолей. Въпреки че може би си мислите, че между огнените знаци ще прехвърчат много искри, то истинският огън е между тези два. Тъй като въздушните знаци са свързани с интелектуалната връзка, Водолей може да внесе липса на конкуренция във връзката и да ви помогне да изследвате нови идеи.

Дева

Вие сте привлечени от това, което не разбирате и не харесвате хора, които са повърхностни. Ето защо вашите събратя земни знаци, Козирог и Телец, са най-добрият ви партньор. Подобно на вас, тези знаци са "много докачливи и просто искат да се чувстват комфортно със своя човек.

Но ако търсите добро прекарване, не непременно дълготрайна връзка, може да искате да се бърнете към вашия противоположен знак: РибиТъй като те са воден знак, ще донесат емоционална интензивност, която ще се превърне в сериозна химия в спалнята. Но трайната връзка ще е изпълнена с много драма.

8 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay