Малки лъжи, които всички жени изричат

Да се лъже за големи неща не е хубаво, но за малки е позволено

Малки лъжи, които всички жени изричат

Да се лъже е лошо, но няма човек, който да не изрекъл през целия си съзнателен живот поне една лъжа, макар и много, много безобидна. Тук не говорим за лъжене за важни неща, а за невинни и дори сладки лъжи. Всяка жена си има такива. Ние събрахме няколко, които сме сигурни, че и Вие сте използвали.

Когато закъснявате за среща с приятеля Ви, вие не казвате, че току що излизате от банята, което е самата истина, а "Идвам след малко, скъпи, почти стигнах."

Когато той е на път да влезе в банята, вие невинно казвате "Не знам кой е употребил пяната ти за бръснене." Напротив, знаете! Вие самата сте я използвала да избръснете краката си.

Когато сте излезли на бар без него и му пращате съобщение "Не съм пияна!!" това значи "Пияна съм!! И те желая много точно в този момент!"

Когато някой мъж не спира да Ви досажда и да Ви праща SMS- и, Вие му отговарят, че телефонът Ви няма вече батерия, а Ви мързи да отидете да си го заредите. Ха-ха, батерията Ви всъщност е на 96%, но просто той Ви отегчава ужасно много.

Когато новият Ви приятел ви е поканил на джаз концерт, вие казвате "Обожавам джаз. Ще дойда с удоволствие" значи по-скоро "Предпочитам Спайс Гърлс, но .. щом ще е вечер с теб, ок."

Когато приятелят Ви пита къде са се изпарили онези сладки бисквитки, вие невинно отговаряте "О, не знам", което значи "В стомаха ми, естествено."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay