Най-доброто от TikTok за тази седмица

Положението е Bombastic side eye!

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Всички са на Coachella

Светвоноизвестният музикален фестивал Coachella е в разгара си и сякаш всички хора, които познаваме и следваме в социалните мрежи са там. От шармантните облекла на посетителите на фестивала до грандиозните музикални изпълнения на популярни музиканти от цял свят, събитието е едно от най-чаканите всяка година.

Тук можете да видите популярната модна инфлуенсърка Маделин Уайт и екстравагантните тоалети, които тя подбира за фестивала.

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Разбира се, няма как фестивалът да се размине и с негативните коментари. Известни тиктокъри "деинфлуенснаха" мнозина желаещи да посетят фестивла като разкриха истината за прекомерно високите цени на билетите (между 550 и 1600 долара), храната и таксиметровите услуги на фестивала. Две дами споделиха видео, в което твърдят, че са платили 60 долара за два броя бурито и две напитки. Разочаровани фенове не пропуснаха да отбележат и неуважителното отношение на някои от изпълнителите като например Frank Ocean, който закънял за изпълението си с повече от час, изпълнил песните си "на две, на три", след което сцената угаснала и той обявил, че шоуто приключва.

Е, явно не всичко е толкова грандиозно колкото изглежда! А вие бихте ли посетили Coachella, ако имахте финансовата възможност?

Instagram активира "кой ми е гледал профила"?

Любопитен феномен наблюдаваме отскоро в TikTok. Видеа, споделени в края на март отново стават вирусни в социалната мрежа. В тях, на фона на популярен саунд, гласящ "You're joking", се показва надпис, от който става ясно, чe Instagram ще направи възможна функцията "profile views". Просто казано - ще можете да виждате кой посещава профила ви. Информацията не е потвърденa, но бъдете нащрек кого шпионирате, за всеки слчуай!

Жената, която притеснително много прилича на Ариана Гранде

Вероятно и вие сте попаднали поне на едно видео с предстъпно разголени снимки на Ариана Гранде. Да, ние също. Но още преди да успеем да се възмутим разбрахме, че това всъщност не е тя, а нейна двойничка. Въпросното момиче се появи в онлйн простанството още преди 3 години, но напоследък предизвика гневните коментари на потребители, заради неуместо разголените снимки и видеа, които публикува. В тях тя притеснително много прилича на Ариана Гранде - честно казано е неразличима и това би объркало голяма част от аудиторията. Изглежда, че ситуацията излиза извън контрол, но докъде ли ще стигне? Видео вижте тук.

Bombastic side eye

Тази досадна донякъде фраза вероятно не излзиа от главите ви и си я повтарятее по цял ден. Ако е така, то не сте единствени. Култовата фраза прозилиза от видео на ето тази жена, чието оригинално "изпъление" не успяхме да открием. Но е факт, че в момента ремиксът присъства необезпокояван във вашето FYP и не смята да си ходи скоро. Видео тук.

Кайли Дженър е премахнала филъра в устните си?

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Нечувано! Невиждано! Неочаквано! Папарашки снимки от Coachella показват Кайли Дженър с необичайно малки устни. Фенове твърдят, че милиардерката е премахнала филърите си и в момента устните ѝ са такива, каквито бяха преди. Е, нищо чудно, след като миналата година представителките на фамилията Кардашян/Дженър премахната своя BBL. Явно дори известното семейство се повлиява от новата тенденция в красотата, която залага на изцяло естествена визия. Видео тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay