Най-нелепите типове мъже, които сме срещали

Най-нелепите типове мъже, които сме срещали
Pexels

Всяка жена има свой опит с мъжете, но сме сигурни, че всяка от вас е срещала поне някои от долуизброените джентълмени, който я е оставил безмълвна или я е спукал от... СМЯХ. Някои от тези типове обаче могат да бъдат малко нелепи и дразнещи. Ето ги и тях:

  1. Мъжът-флиртаджия - този тип мъж е сладък и може да флиртува на съвсем друго ниво. Да, да, знаем, направо гашичките ни падат, когато го видим. НО! Хубаво е да знаем, че въпреки това, той може да ни уверява, че иска да бъде с нас, но не е готов за по-сериозна връзка и не се знае дали някога ще бъде.
  2. Мъжът-мамино синче - Бягайте колкото ви държат краката! Този тип мъж може да бъде изключително афектиран и да изглежда като че ли все още се нуждае от майка си. Ако искате да гледате дете - това е друго, не взимайте вкъщи мъж-дете, защото ще трябва да го гледате както само мама знае...

  3. Мъжът-драма - този тип мъж може да има прекалено много драми в живота си и рано или късно ще започне да ги прехвърля на вас. Той може да бъде изключително емоционален и да търси вашата подкрепа и съпричастност. Всеки има известен товар, драма в живота и нещастия, но ние говорим за един тип мъже, които привличат и умеят да правят драма от всичко. Нашият съвет - бягайте!

  4. Мъжът-тиха вода - този тип мъж може да бъде много възпитан и галантен, но често е силно затворен и не показва достатъчно емоции. Ако искате да гадаете всеки път настроенията му, да изкопчвате думите му и да се чудите какво не е наред - вземете този мъж с вас.

  5. Мъжът-работохолик- този тип мъж е много зает и да няма много време за връзката ви. Той работи много и изглежда прекалено фокусиран върху кариерата си. Каквото и да говори, това няма да премине след време, така че преценете дали тези условия ви устройват и не се замозалъгвайте!

  6. Мъжът-пуяк - този тип мъж може да бъде изключително уверен в себе си и да се държи горделиво. Той може да има трудност да признае грешките си и да бъде много чувствителен към критиката. Всички жени харесваме мъже със самочувствие и присъствие, но не и тези, които се перчат постоянно и се държат като пуяци. Не, благодаря!

  7. Мъжът-лекар - този тип мъж може да се държи като лекар и да се опитва да реши проблемите ви, без да ви пита какво искате. Той може да бъде много логичен и аналитичен, но може да се намесва до такава степен в живота и решенията ви, че да не ви остави никакво право на мнение.

  8. Мъжът-гуру - този тип мъж може да се смята за експерт по всякакви теми и да се опитва да научите нещо, без да сте го попитали. Той може да бъде много убедителен и да ви представи мнението си като най-доброто.

  9. Мъжът-стереотип - този тип мъж може да има стереотипни възгледи за половата роля и да се опитва да ви наложи тези възгледи. Той може да бъде много традиционен и да има определение на очакванията за вас, които не са винаги реалистични.

  10. Мъжът-сензация - ​​този тип мъж може да бъде много дразнещ и да се опитва да ви впечатли с всякакви истории и приключения. Той може да бъде много енергичен и забавен, но може да липсва дълбочината и сериозността във връзката. Той използва всяка ситуация, за да стане център на внимание, а това изтощава с времето.

Важно е да си давате време да разберете намеренията и характера на мъжа, с когото сте. Не е необходимо да се ограничавате от типа мъж, с който можете да се запознаете, но винаги бъдете внимателни и избягвайте да се заблуждавате за неговите истински намерения.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay