Не са гърдите. Усмивката е!

Оказва се, че не деколтето привлича първо мъжките погледи

Не са гърдите. Усмивката е!

До скоро проучванията на психолози от цял свят сочеха гърдите за най-привлекателната за мъжете част от женското тяло. 

Последни изследвания на учени от университета в Абърдийн, обаче, носят различна информация за предпочитанията на силния пол и са доста категорични - първото, което вижда мъжа, когато пред погледа му попадне непозната дама са усмивката, очите и лъчезарното излъчване.

Британците използвали компютърно изменени лица и торсове и след проучване измежду две хиляди мъже с различен социален статус установили, че директният поглед и искрената усмивка са онова, което кара 75% от анкетираните да посочат обекта за "категорично привлекателен".

За сравнение, онези от женските образи, които били надарени с красив и симетричен бюст били предпочетени само от 19% от мъжете.

На всички, участвали е експеримента, били показани фотоси на различни по визия и физически данни жени, но резултатите посочват, че категорично предпочитание мъжете изразили към дамите с широка усмивка и директен поглед.

Ето и някои малки трикчета, които можете да използвате, за да заплените обекта на вашите желания още от първата среща:

Данните, доскоро смятани за категорични и посочващи гърдите като най-силния стимулант за мъжете, вече са в архивите. Затова спестете си умопомрачителното деколте и заложете на лекия и симпатичен грим - очна линия, която подчертава очите ви, избелваща паста за зъби и прозрачен гланц - за убийствена усмивка.

Когато излизате заедно, винаги гледайте партньора си в очите и никога не пренебрегвайте желанието му да ви усмихне. Когато разказва виц, например, задължително му покажете, че се забавлявате в неговата компания.

Според учените от абърдийнския университет всички тези малки хитринки със сигурност ще ви помогнат да спечелите мъжа до себе си. И то не само за една нощ.

 

 

 



2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay