Необичайни места в дома ви, където да правите секс

Необичайни места в дома ви, където да правите секс

Отегчението от обичайната ви секс рутина е неизбежно. Сексът в леглото е такова клише. Ако сте опитали всички възможни начини да подобрите интимния си живот, но все още не можете, проблемът се крие в това къде правите секс. Мислили ли сте къде другаде бихте могли да се забавлявате в дома си? Ето къде.

Секс на дивана

Ако диванът ви е по-малък или пък с доста неравности? Бъдете креативни в позите, за да си доставите максимално удоволствие. Тръпката от секс на дивана, а не на леглото, ще възбуди вас и вашия партньор.

Секс под душа или ваната

Сексът под душа е за смелите сърца, буквално! Може да изглежда доста опасно, защото хлъзгавият под и студени стени не биха ви дали възможност да проявите креативност в секс. Но сексът под душа може да бъде ужасно романтичен, само трябва да изберете пози, които не изискват гимнастически умения. Ако имате вана, това е най-добрият вариант!

Секс на стълбите

Това е чудесно място за секс. Или вие, или вашият партньор можете да седнете на стъпало по-ниско и да доставите незабравимо удоволствие на половинката си. Разположете се върху по-долните стълби, за да се застраховате в случай че и двамата загубите равновесие.

Секс пред огледалото

Използвайте голямото огледало в дома си, за да имате най-добрия секс, който сте правили някога. Това е наистина добър начин да повишите самочувствието и увереността си, тъй като гледането на себе си и на партньора може силно да стимулира сексуалната възбуда и чувства.

Секс на кухненския плот

Има нещо различно в правенето на секс на кухненския плот. Можете да играете роли и да правите секс по възможно най-интересния начин. Мръсните приказки могат да го направят още по-възбуждащо и вие двамата дори можете да повторите някои известни филмови секс сцени, случващи се върху плота в кухнята.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay