Нещата, които мъжете и жените правят различно

Доста са

Нещата, които мъжете и жените правят различно

Разлики между мъжете и жените винаги ще съществуват! И колкото и понякога мъжете да ни се дразнят , а ние да недоволстваме от някои мъжки привички, истината е, че едни без други не можем и сме си необходими. Днес ще Ви покажем няколко неща, които ние, жените, и мъжете правим различно и които понякога са причина за леки разправии и забележки.

Събличаме се по различен начин - Най-често мъжете поставят ръцете си зад раменете и дърпат блузата си отгоре, докато ние, жените, пресичаме ръцете си отпред и така издърпваме дрехата.

Прозяваме се различно - Мъжете покриват устата си с юмрук, когато се прозяват, докато жените използват отворена длан, за да прикрият устата си.

Сядаме по различен начин - Жените често сядаме с кръстосани крака, а мъжете предпочитат разкраченото стоене с колене по-скоро раздалечени.

Представата ни за ляво и дясно е различна - Един мъж никога няма да се затрудни да Ви покаже къде е дясно и къде ляво, докато жената първо ще помисли и едва след това ще Ви даде някакъв отговор.

Виждаме различно - Да, дори и това правим по различен начин. Мъжете имат много добре зрение в перспектива, надалече, като истински ловци, а жените имат по-развито периферно зрение.

Справяме се с проблемите по различен начин - Когато една жена преминава през труден период от живота си, тя се обажда на майка си, на приятелките си и така се опитва да реши проблемите си, докато мъжът се справя сам!

Запомняме информацията по различен начин - Жената помни всичко и знае кое за какво се отнася, докато мъжът си спомня това, което за него е важно.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay