Откъде идва нестихващия оптимизъм на зодия Стрелец?

Какво ни прави така щастливи всяка минута

Откъде идва нестихващия оптимизъм на зодия Стрелец?

Сигурно познавате поне един Стрелец. Те винаги са едни такива много въодушевени за всичко, винаги има живец в тях и са си сложили розовите очила и не ги махат, каквото и да стане. Ще попитате откъде знам? Самата аз съм Стрелец  и съм напълно наясно, че в очите на другите изглеждаме като налудничави полуидиоти, които се хилят почти винаги и никога не униват. Сигурна съм, че ги дразним и ни се чудят какво ли хапче сме взели, че сме все с усмивка до ушите. 

Ние, Стрелците, винаги вярваме, че нещо добро предстои. - Да, дори и върху главата ни да се изсипят куп проблеми, ние никога не преставаме да си казваме, че ще дойдат и по-добри дни. Това е така, защото силно вярваме, че съществува сила (Бог, или някоя друга), която се грижи всеки един човек да получи заслуженото. Затова се стремим а правим добри дела и знаем, че така няма шанс да не уцелим. 

Като споменахме за добрите намерения.. е, те не винаги са увенчани с очакваните от нас резултати. Уж да направим добро, уж с благородни намерения, пък то накрая една сюрия разплакани и наранени. Ние самите сме много чуствителни и не можем да понесем мисълта, че сме наранили някого. Дори недоумяваме какво толкова сме казали. Но винаги оправяме нещата.. с една усмивка.

Нашата усмивка може да топи ледове. По природа чаровни и оптимистични, ние притежаваме една особена харизма, пред която са безсилни всички.

За нас трудностите са начин да докажем, че можем да скачаме по-високо и че можем да се справим с всичко. За нас животът е едно съревнование, в което ние винаги трябва да сме отпред. За Стрелеца е въпрос на чест да се докаже, че той може да свърши нещата брилянтно. И той някак си вътрешно знае, че няма как да не оглави класацията на най-можещите и успешните.

Представете си кладенец, на който водата никога не свършва. Нещо подобно е и с оптимизма на Стрелците. Аз съм била в много трудни ситуации, късметът ми е обръщал груб, но никога не съм си помисляла, че ще е все така. Защото не е възможно да бъде! 

И последно, скъпи Стрелци, не губете обаянието си, вярата в бъдещето и доброто си сърце.. това са най-страхотните ни неща и другите зодии лудват по нас.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

71 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay