Палавник като дете, палавник като любовник

Малкият хулиган може да бъде прекрасен партньор след време...

Непослушните момчета в детските им години са по-добри любовници в по-късен етап от живота, показва ново проучване на учени от Харвард.

 

Жените трябва да погледнат отблизо навиците на партньора и да се заровят в миналото му, за да разберат какъв тип е той в леглото.


Мъжете, които са били непослушни в детските си години са по-сексуално активни, отколкото момчетата, които са слушали майките си. Поведението, характерно за мъжа в училищните му години, може да се отрази на начина, по който се държи дори в по-късен етап от живота си. 40% от мъжете, които са били агресивни и буйни, са малтретирали половинката си поне веднъж, показва още проучването. Въпреки това жените забелязват, че колкото по-голям хулиган е бил мъжът им преди, толкова по-добър любовник е сега.

16 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 09.06.2011|16:24
Това е тайната на успеха :) Преди да започнеш връзка с някой мъж, първо трябва да разбереш дали е бил хулиган в детските си години и ако е така, значи си намерила идеалната си половинка. Интересна статия, но малко ми се струва, че не е много вярна, поне от моя личен опит стигнах до това заключение, но всяко правило си има и изключения.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay