Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 16

Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 16

Време е за коледни подаръци! Ние от Jenite.bg ви каним под нашата елха, за да превърнем заедно дните до най-светлия празник в магична приказка, изпълнена с усмивки! 

Представяме ви нашия Коледен календар, който ще ви предостави възможността да печелите вълнуващи награди всеки ден. Подаръците са подготвени специално за вас с любезното съдействие на нашите прекрасни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН ! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 16

Шестнадесетият Giveaway за месец декември ще ни накара да се усмихнем! Заедно с Pirin Hill ще зарадваме трима от вас с топли и красиви коледни чорапи, защото какво е Коледа без подходящ чифт?

Pirin Hill предлага продукти, които ще ви помагат в ежедневието вкъщи за да ви остане време за любимите хора.

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да последвате профилите на Jenitebg и pirinhill в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията 2-ма приятели, които обожават цветните и красиви чорапки.

Кои всъщност са Pirin Hill?

Зад Пирин Хилл стои семейна фабрика за производство на чорапи, която има над 20 години опит. В работния процес участва цялото семейство, което позволява по-добра организация, по-добра връзка с клиентите и субективна реакция в различни ситуации, а това не е малко. Всичко това е важно, защото по този начин те показват на хората, че са поредната фирма която търси просто продажби, а има лично отношение както към всеки продукт, така и към всеки клиент. В онлайн магазина на бранда предлага широка гама от продукти. В порт фолиото са включени както ежедневни чорапи, така и спортни. Чорапите са групирани в колекции според предназначението им - цветни чорапи за настроение, луксозни колекции от мерсеризиран памук, модели с мериносова вълна или пък с 98% памук. Колко бранда могат да се похвалят със същото?  

Относно спортната им марка Try to Fly, до момента брандът е помислил за тенисисти, бегачи, колоездачи и планинари. Тепърва предстои развиване и в нови направления. На база на дългогодишния опит, който имат в производство за водещи европейски марки, компанията вярва, че може да предостави качествени продукти и на българския пазар. Целта им е от една страна да предложат алтернатива на евтините, но некачествени и еднообразни азиатски продукти, а от друга на големите международни марки с често неоправдано високи цени и не винаги добро качество. Компанията смята, че когато нещо се прави с чувство и душа то се усеща и от останалите и даже е заразно. Те не плетат просто чорапи, а влагат емоция във всеки дизайн, във всяка опаковка. Когато някой клиент си купи продукт, той получава и хубавото чувство, една положителна енергия, когато отвори кутията, когато си обуе чорапите и се усмихне. А това не може да се постигне с платена реклама, нали? С Pirin Hill не подаряваш чорапи, a    подаряваш усмивка, топлина, комфорт, които са така търсени най-вече около Коледните празници.

Каква ще бъде наградата?

  1. 1 тройна Коледна кутия 

  2. Коледни 3/4 чорапи

  3. Коледни 3/4 чорапи

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay