Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 21

Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 21

Време е за коледни подаръци! Ние от Jenite.bg ви каним под нашата елха, за да превърнем заедно дните до най-светлия празник в магична приказка, изпълнена с усмивки! 

Представяме ви нашия Коледен календар, който ще ви предостави възможността да печелите вълнуващи награди всеки ден. Подаръците са подготвени специално за вас с любезното съдействие на нашите прекрасни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН ! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 21

Двадесет и първият Giveaway за месец декември е тук. Той е незаменим помощник по време на коледните трапези, а и след това! Заедно с Натурални пробиотици Prolact ще зарадваме трима от вас със страхотни награди.

Пробиотиците имат множество ползи за нашето здраве. Подпомагат храносмилането и бързо се справят с неприятните стомашно-чревни симптоми. Освен това, те подсилват естествените защитни сили на организма срещу вируси и настинки.

За да се включите в играта, трябва да харесате поста, да се абонирате за профилите на Jenitebg и prolactbg в Instagram, и да отбележите в коментар под публикацията двама приятели.

Кои всъщност са Prolact?

Космическо здраве

Знаете ли, че България е била третата страна в света по производство на космически храни?

През 1977 г., по проекта "Шипка", част от международната космическа програма "ИнтерКосмос", се създават две направления космически храни – лиофилизирани традиционни ястия, като мусака, пиле с ориз и дори таратор, и пробиотични космически храни.

Ролята на пробиотичните космически храни е била не само да задоволят хранителните нужди на космонавтите, а и да им донесат множество здравни ползи. Поради високите нива на радиация, липсата на гравитация, силния стрес, както и бедната на хранителни вещества диета, космонавтите имат нужда от сериозна подкрепа за тяхното здраве.

През 1988 г., вторият български космонавт – Александър Александров, тества за първи път пробиотичните храни в Космоса. До 1994 г., технологията за производството им е била засекретена и се е използвала само за военни, и научно-изследователски мисии. Здравните ползи от пробиотичните космически храни са доказани в множество клинични и експериментални проучвания, проведени в престижни научни институти – в България и в чужбина.

Последно поколение пробиотици

Днес ProLact произвежда пробиотици и пробиотични храни, по уникална технология за естествена микроенкапсулация на бактериите. Това означава, че самите бактерии са защитени с обвивка от протеини и мукополизахариди, която гарантира, че ще преминат през целия стомашно-чревен тракт и ще се заселят в дебелото черво, където ще ни донесат множество здравни ползи.

Грижа за всеки здравословен проблем

Пробиотиците ProLact съдържат специална селекция от бактерии и натурални екстракти, за да могат да предложат специализирана грижа към различни здравословни състояния.

Отново в Космоса

През 2020 г., българската компания ProLact възроди някогашната технология за производство на космически храни, като нанесе някои подобрения, възползвайки се от достиженията в съвременните биотехнологии. Същата година, екипът на ProLact кандидатства в конкурс, организиран от NASA и Канадската Космическа Агенция, за създаване на храни за дълбокия космос, които да бъдат използвани по време на мисиите до Луната и Марс.

 

Каква ще бъде наградата?

ProLact BioStim е пробиотична храна, подходяща за цялото семейство, която

-          балансира чревната микрофлора

-          успокоява симптомите на диария и запек

-          ускорява лечението на чревни инфекции

-          предотвратява образуването на стомашни язви

-          подходяща за малки и големи

-          особено подходяща при прием на антибиотик

ProLact Balance+ е пробиотик с фибри и храносмилателни ензими, незаменим по време на празничните трапези, който

-          намалява подуването на корема

-          успокоява къркоренето

-          бори се с чревната дисбиоза

-          намалява киселинния рефлукс

-          премахва усещането за тежест в стомаха

-          облекчава газовете

-          подпомага редовното изхождане

ProLact Immuno+ е пробиотик с пчелна перга, който подпомага естествените защитни сили на организма и е особено подходящ през зимните месеци

-          подпомага нормалната функция на имунната система

-          ускорява лечението на вируси и бактериални инфекции

-          балансира чревната микрофлора

-          подходящ за деца и възрастни

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay