Проучване за жената...

Анализирате ли ни?

"Защо изневеряват жените?" Кoгато прочета подобно заглавие нещо се преобръща в мен, сякаш някой (обикновено неизвестни учени от не-знам-си-кой университет) е успял след тежки мъчения да накара жените най-накрая да си признаят какво ги кара да поискат друг.


За да не ви държа в неведение, ще ви споделя какви са последните "проучвания" по темата.

 

Оказва се, че представителките на нежния пол изневеряват най-вече заради тръпката и рискa да бъдат хванати "в крачка".

 

Какво откритие бих казала аз. Напълно възможно e да е вярно. Ами, ако пък жената изневерява, защото мъжът до нея й е омръзнал, сексът отдавна се е превърнал в скучно занимание или пък просто е безумно влюбена в друг? Какво ще кажете, господа учени?

 

Резултатите от изследването сочат още, че все пак ние изневеряваме по-малко. Следващият път като спорите с някой мъж по темата, може да му натриете носа именно с това проучване.

 

Освен това сме по-склонни към полигамия от силния пол. Нещата не приключват дотук, обаче. Най-верни сме, когато заемаме ръководни постове и притежаваме влияние в дадена сфера.

 

Естествено! Обикновено жените на ръководни постове трудно намират време за един мъж, какво остава да намерят време да му изневерят?

 

Честно казано ми е писнало всички на всяка цена да се опитват да анализират щенията на жените. Какви мъже харесват жените, Какво търсят жените, Защо изневеряват жените, Защо дишат жените?!

 

Проучванията все още продължават...

8 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 26.05.2011|13:59
Тези невероятно интересни проучвания се правят от мъже, опитвайки се всячески да покажат колко невинни и мили същества са, а нас да ни изкарат коравосърдечни и безчувствени. Затова да си гледат техните проучвания, а нас да не ни оставят на мира. Но като се замисля как да стане, като те без нас не могат :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay