Ретрограден Меркурий през 2022- какво трябва да знаете

Ретрограден Меркурий през 2022- какво трябва да знаете

Независимо дали сте човек, който е известен с това, че пита за точното време и място на раждане на човек в рамките на пет минути след срещата им, или са ви задавали тези въпроси и нямате абсолютно никаква представа защо непознат в бара ще се нуждае от тази информация, вие най-вероятно сте чували за феномена, известен като ретрограден Меркурий, заедно с хаоса, за който се твърди, че го съпътства.

Това странно събитие, което често плаши астролозите, се отнася до оптична илюзия, при която изглежда, че Меркурий се движи назад в орбитата си спрямо Земята. Астрономите го наричат "видимо ретроградно движение" и не е изключително само за планетата Меркурий. За астролозите обаче всеки последен от ретроградните периоди на Меркурий причинява необясними злополуки и лоши неща. Така че, ако сте човек, който е твърдо решен да избегне възможно най-много пречки, изпратени от Вселената, ще искате да знаете точно кога трябва да сте нащрек за тези планетарни промени през 2022 година. 

Според "Алманахът на Старият фермер", Меркурий е бил в ретрограден период 3 пъти през 2021 г., което е с един период по-малко от очакваното за 2022 г.

През 2022 г. първият ретрограден период на Меркурий започва на 14 януари и завършва на 3 февруари. Вторият ретрограден период ще продължи от 10 май до 2 юни, а третият ще започне на 9 септември и ще продължи до 2 октомври. Като специално удоволствие, което ще настъпи през новата година, последният ретрограден Меркурий от 2022 г. ще започне на 29 декември и ще продължи до 18 януари 2023 г. Въз основа на всички тези ретроградни периоди изглежда, че 2022 г. ще бъде година, пълна с неочаквани събития - така че какво точно трябва да направите, за да избегнете проблеми през тези периоди, когато Меркурий ще се опитва да ви саботира?

Тъй като Меркурий е известен като планетата, която управлява всички видове комуникация, важно е да сте наясно какво говорите и пишете през тези периоди. Всеки път, когато Меркурий е в ретроградна посока, не забравяйте да проверявате два или три пъти всички форми на писмена комуникация, от имейли до проекти и текстови съобщения.

"Алманахът на Старият фермер" също предупреждава, че може да е разумно да се избягва подписването на каквито и да било договори през това време. Като цяло, ако бъдете изключително търпеливи и гъвкави с времето и комуникацията през тези ретроградни периоди, ще направите неудобството малко по-малко притеснително. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

6 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay