Седмица на късмета и благополучието в края на май: Прогноза от астролога Краси Кирчева

С благоприятния аспект на Юпитер и Нептун на 23 май

Седмица на късмета и благополучието в края на май: Прогноза от астролога Краси Кирчева

Приятели на звездите, вижте какви дарове ви носи седмицата на благополучието, +/- 3 дни около 23 май 2024.

Аз съм Краси Кирчева, консултирам и преподавам астрология от 18 години, инженер и майка на 3 деца, автор на книга за приложение на митове и приказки за постигане на практически цели. https://prikazna-astrologia.com/
 

Юпитер е планетния символ на изобилието, културата, науката, и техническия  прогрес, символ също на международната търговия и материалното развитие, особено докато е в земния знак Телец. Нептун е планетата на безусловната любов, музиката и религията. Хармоничният им аспект ще подобри всичко изброено през идната седмици и отчасти през следващите месеци, дори година. По-конкретно:

в личен и духовен аспект имате възможност да приемане и прошка за тези, които най-много са ви наранили. Така ще се освободите от необходимостта нови болезнени епизоди да ви предоставят нови възможности за прошка.

в битов аспект – можете да получите и да направите подаръци и да си почивате приятно

в научен аспект – очакваме изобретения и скорошното им внедряване в производства и блага, за разширяване на пазарите и постигане на финансови резултати. (стоки за потребление, за духовно развитие, духовни институции, медицина) В случай, че подходите нереалистично, има лек риск някои стоки и услуги да претърпят бързо развитие и лек спад.

в образователен аспект – благосклонни преподаватели и лесни оценки, сбъркани задачи на конкурсите и риск от използване на технологии за лесни и лъжливи резултати при ученици и студенти (ИИ). Нека технологията бъде инструмент на развитието, а не причина за неговото забавяне. Мечтите им за реализация могат да бъдат двигател на развитие, но и причина да губят интерес към реалните си възможности. Бъдете внимателни.

в медицински смисъл – ще се открият и разпространят нови анестезиращи и обезболяващи средства, но и с риск от пр.

в здравен смисъл – лекувате се с успех и лесно хидратирате кожата, но и задържате течности и трупате маса. Лечението става и чрез чрез добро настроение.

Химическата индустрия ще отбележи нови върхове.

Туризмът ще навакса изоставянето си, във всичките му подразделения – развлекателен, културен, образователен, дентален, спортен, музикален, конферентен.

Ресторантьорство и развлечения ще се възстановят значително след пандемията.

Винопроизводството ще се развие, а забранените химически стимулиращи вещества ще промъкват по-ефективно през мрежите на институциите.

Ще привлечете към себе си споменатите възможности, като правите подаръци, мечтаете и празнувате живота!

Можете да проверите какво по-конкретно носи за вас този аспект като проверите прогнозата си тук

Общите прогнози помествани в медиите имат 30-40% успеваемост. За вашите важни поводи си направете индивидуална прогноза с над 90% успеваемост. Вижте тук.

А най-запалените могат да стартират с заедно с мен работа по своя месечна програма за постигане на своя житейска цел. Вижте тук.

Празнувайте живота и мечтайте!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay