Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари 2016

Какво ви очаква през идните дни?

Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари 2016

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Бъдете сигурни в успеха и той няма как да не дойде при вас, след като положите всички усилия, за да си го извоювате. Не сте от хората, които се предават лесно - защо да го правите сега? Преследвайте мечтата си докрай - остава още съвсем малко до пълното ѝ осъществяване!

Телец
Фокусирайте се върху работата си, защото ви очакват много напрегнати дни, които няма да направят седмицата ви никак лесна. Ако обаче съумеете да останете концентрирани, ще имате възможност да се справите с всички задължения и то по най-блестящия начин. Всичко зависи само от вас!

Близнаци
Търсите нещо не на правилното място! Няма как да очаквате да намерите добро сред мрежата на лицемерието или пък капчица обич в океан, изпълнен с омраза. Освободете се от присъствието на негативните хора в живота си - те само ви дърпат назад.

Рак
Вярвате е илюзия, която никога няма да стане реалност. Колкото по-скоро разберете, че надеждите ви са напразни, толкова по-бързо ще успеете да поемете управлението на живота си в собствените си ръце. Това е много важна стъпка за изграждането на увереността и самочувствието ви.

Лъв
Приятел има нужда от вашата помощ. Уверете се, че ще я получи, защото той преминава през тежък момент, който не може да пребори сам. Докажете лоялността и загрижеността си, като отделите време, за да му помогнете да се справи с проблема.

Дева
Измъчват ви много тежки финансови проблеми. Те са от порядък, с който никога не сте се сблъсквали до този момент. Ситуацията е тежка и просто не знаете какво да правите, за да се измъкнете от капана. Оглеждайте се за скрита, но много добра възможност!

Везни
Поведението на половинката ви ви обърква и за първи път не можете да разчетете ясно знаците, които държанието на човека до вас изпраща. Вместо да се чудите, поговерете с него. Напълно вероятно е той да облъсне усилията ви за разговор, но това не трябва да ви спира да настоявате.

Скорпион
Седмицата е белязана със знака на пътуването и изследването на нови и непознати места. Ще успеете да си починете ефективно, като се заредите с положителн емоции и енергия за следващата работна седмица.

Стрелец
Подигравките на околните не спират да валят върху вас. Те не осмиват директно вас, а резултатите от вашето поведение. Не се вслушвайте в мнението на хора, които дори не ви познават. Единствено вие знаете какво ви е подтикнало да действате по този начин - не дължите обяснение на никого!

Козирог
През идните дни е нужно да обърнете внимание на себе си. Ако имате нужда от почивка, осигурете си я. В случай че сте изпълнени с творчески идеи, работете усилено, за да ги осъществите. Правете това, което искате - само така ще постигнете желаните резултати.

Водолей
Мълчанието ви, напук на всичко, никога не е знак на съгласие. Само най-близките ви хора са наясно с това и затова през следващите дни ще останете неразбрани от околните, които ще разчетат поведението ви погрешно. Не ги оставяйте да се заблуждават твърде дълго!

Риби
Предстои ви една напрегната седмица. Отвсякъде изскачат проблеми, които само вие можете да разрешите, а встрани от тях сте затрупани с много лични ангажименти. Ще успеете да си отдъхнете едва през уикенда, когато всички тези неприятности са зад гърба ви.

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay