Седмичен хороскоп за 28 декември 2015 - 3 януари 2016

Какво ви очаква през последните дни от годината?

Седмичен хороскоп за 28 декември 2015 - 3 януари 2016

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Кратката работна седмица ще ви се стори изключително дълга, понеже няма да успеете да се настроите на работен режим. Все още ви е празнично и нищо не може да ви помогне да се концентрирате.

Телец
Отблъсквате околните с начумереното си лице. Не можете да проведете един нормален разговор, без да се скарате с човека отсреща - най-често без абсолютно никаква причина. Променете държанието си.

Близнаци
Началото на седмицата няма да бъде никак добро за вас. Получава се така, че се налага да избирате между две опции, нито една от които не е благоприятна за вас. Заложете на по-малкото зло.

Рак
В средата на седемдневието ще научите информация, която ще промени плановете ви. Така плануваните в края на седмицата събития ще се проведат на друго място и с различни хора.

Лъв
Колкото и да искате да останете по-дълго с най-близките си, ви се налага да се разделите за кратко заради неотложна работа, която трябва да свършите във възможно най-кратък срок. Заемете се по-скоро с нея, за да я приключите по-бързо.

Дева
Астрахирайте се от негативизма на хората и се опитайте да бъдете максимално позитивни. Ще се случат събития, които ще изпитат волята и издръжливостта ви. Бъдете подготвени за тях.

Везни
Само с молби няма да успеете да се доберете до мечтаната работна позиция. Трябва да работите усърдно, за да може постиженията ви да бъдат забелязани и оценени. Разчитайте единствено на себе си.

Скорпион
Отвсякъде ви атакуват с нападки, които смятате, че не трябва да бъдат насочени към вас. За проблемите наоколо си има причина, но тя няма нищо общо с вас. Докажете това на всички.

Стрелец
Предпочитате да се освободите от работните си задължения, но няма да успеете да го направите. До края на годината остава още доста работа за вършене, а голяма част от нея е поверена на вас.

Козирог
Диктувате правилата в собствения си живот и това ви дава свободата  да експериментирате. През идните дни ще ви бъде предоставена възможност за необикновено преживяване. Възползвайте се от нея.

Водолей
Ангажирате неправилните хора със своите лични задачи. Не натрапвайте проблемите си на другите само защото не ви се занимава с тяхното разрешаване. Напълно способни сте да се справите с тях сами.

Риби
Концентрацията отсъства от дните ви през тази седмица и не можете да направите нищо, за да си я върнете. Разсеяни сте и това ще повлияе на качеството на работата ви в малкото работни дни.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay