Седмичен хороскоп за периода 12 септември- 16 септември 2016г.

Какво Ви очаква през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 12 септември- 16 септември 2016г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Това ще бъде една много важна седмица за вас. Началото на седмицата ще бъде изпълнено с конфликти и проблеми, но нещата ще започнат да се нареждат към края на седмицата. Ще научите много важни неща за хората около вас- кой от тях е искрен с вас и кой не.

Телец

Посветете тази седмица на нещата, които се намират под повърхността. Търсете скритото послание във всяка ситуация. По този начин ще избегнете много конфликти и спорове с приятели и членове на семейството. Неочаквана ситуация в средата на седмицата ще внесе малко драма в живота ви.

Близнаци

Това ще бъде седмицата на любовта за вас. Вярвайте на интуицията си. Следвайте сърцето си и ще се чувствате повече от добре. Ще ви се случат страхотни неща, ако отворите сърцето си. Ще постигнете успех в професионален план. Професионалните отношения, които ще започнете през тази седмица ще имат успех.

Рак

През тази седмица ще добиете едно много важно умение- да намирате баланса между работата и личния живот. Това ще ви спести много главоболия и неприятни ситуации. Бъдете внимателни за това какво казвате и на кого го казвате. Без значение колко добре изглежда едно нещо на пръв поглед, трябва го огледате по-обстойно.

Лъв

Ще бъдете пълни с вдъхновяващи идеи през тази седмица. Не се отчайвайте, ако нямате възможността да ги реализирате веднага. Този творчески период няма да отмине бързо, така че всичко е под контрол. Общувайте и поддържайте връзките си с познати, които могат да ви бъдат полезни. Рано или късно ще реализирате тези брилянтни идеи.

Дева

Трябва да вземете важно решение, което обмисляте от доста време. Тази седмица ще осъзнаете дали това решение съвпада с ценностите ви и кое е най-доброто за вас. Вашите приятели много ще ви помогнат с този избор. След като вземете това важно решение се отдайте на забавление.

Везни

В началото на седмицата ще имате финансови затруднения. Оставете всички негативни мисли настрана. Нещата ще стават все по-добре занапред. Избягвайте спорове и конфликти. Концентрирайте се върху себе си, тъй като ще имате възможността да сбъднете една от мечтите си и това е най-важното нещо в момента.

Скорпион

Проблеми във връзката и брака ви ще бъдат доста стресиращи. За щастие това ще бъде само в началото на седмицата. Оставете ненужната драма настрана. Дайте си малко почивка, отпуснете се и ще забележите как нещата започват да се подреждат. Края на седмицата е подходящо време за започване на нови проекти.

Стрелец

Много вълнуващи неща ще се случват с кариерата ви. Промените могат да бъдат болезнени, но това е най-добрия начин, по който можете да продължите напред. Тази седмица е много подходяща за комуникация с хора, с които имате сходно мислене и идеи. В края на седмицата ще се чувствате страхотно, изпълнени с енергия.

Козирог

През тази седмица ще загърбите миналото си и ще започнете на чисто. Това е решение, което е трябвало да вземете отдавна, но по-добре късно, отколкото никога. Животът ви ще ви се струва странен и различен в началото, но просто слушайте вътрешния си глас и интуицията си и не спирайте да вървите напред.

Водолей

Това е перфектната седмица за пътуване. Ще започнете седмицата в лошо настроение, но бързо ще свикнете да не обръщате внимание на малките детайли, които развалят доброто ви настроение. Възможно е да имате проблеми на работното място, но просто оставете всичко и отидете на почивка. Имате нужда!

Риби

Бъдете внимателни! Липсата на комуникация може да нарани нечии чувства. Останете верни на себе си и на чувствата си. Ако усещате, че нещо не е както трябва да бъде, не се замисляйте, ако го кажете на глас. Това ще бъдете една доста емоционална седмица, така че уикендът е подходящ за едно спонтанно пътешествие.  

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay