Силните жени никога не трябва да правят тези неща за мъж или за когото и да било

Вижте кои са те

Силните жени никога не трябва да правят тези неща за мъж или за когото и да било

Доста често слагаме нуждите и желанията на другите на първо място. По този начин обаче е силно вероятно да загубите част от себе си. Има няколко неща, които никога не бива да правите за мъж или за когото и да било. Вижте кои са те.

  1. Промяна на външния вид

    Ако човекът, с който сте е достоен човек, никога няма да ви принуди да промените външния си вид. Той трябва да ви обича, заради това, което сте. Ако вашето тегло, ръст, коса, стил и т.н. го притеснява, очевидно не е вашият човек. Ако ще правите някакви промени във външния си вид, трябва да е по ваше желание.

  2. Отказване от вашите страсти

    Абсолютно никой не трябва да пречи на целите ви. Това е вашият живот и единствено вие ще съжалявате, ако се откажете от мечтите си. Вашият партньор трябва да подкрепя всяко ваше решение и да бъде до вас, дори ако се окаже, че е било грешка да постъпите по този начин.

  3. Чакането на нечие одобрение

    Силната жена играе по собствените си правила. Трябва да бъдете решителни и да не искате разрешение и одобрение от някого. Достатъчно големи сте, за да знаете кое е най-доброто за вас.

  4. Да променяте плановете си

    Ако нещо наистина важно изскочи е нормално да отмените плановете си. Но е абсолютно неприемливо да се откажете от заниманията си, просто защото партньорът ви така иска.

  5. Да позволявате на някой да ви променя

    Никога не се променяйте, освен ако не го правите за себе си. Ако все пак решите, че имате нужда от промяна, тя трябва да бъде положителна и да бъде във ваша полза. Не губете себе си, заради човек, който не е сигурно колко време ще бъде част от живота ви.

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!

21 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay