Твърде възрастна за облеклото си

Британка иска да се забавлява, но няма къде

Лиса Уудман
Лиса Уудман

Роклята е толкова къса, че едвам прикрива нужното. Косата също привлича вниманието с ужасно русия си, целенасочено постигнат цвят. Да не забравяме и обувките. Те са минимум 10-сантиметрови, в най-честия случай и повече. Удължават краката, точно както иска притежателката им.

Макар описаното да звучи до болка познато и да напомня за току-що навършило пълнолетие момиче, готово да яхне нощния живот в лицето на именита чалга джунгла и да хвърля салфетки до ранни зори, всъщност ще ви разкажем една малко по-различна история.

Главната героиня е 28-годишната Лиса Уудман, която изглежда, сякаш заработва парите си на улицата, но не и според нейните разбирания за приемлив външен вид. Блондинката от снимката, която гледа толкова сърдито, всъщност е ядосана на охранителите на заведенията в родния ѝ град Уорчестър в Англия. От известно време насам те започнали да отказват на полуголата дива достъп до заведенията и да твърдят, че е облечена неподходящо за възрастта си.

Самата Уудман, оскърбена от прокудата на охранителите-орки, решила да се оплаче на DailyMail и да сподели мъките си пред медията. Майка на четири деца и само на 28 години, британката признала, че обича да подчертава фигурата си, но въпреки това не вижда нищо нередно в тоалетите си. Все пак, в сравнение с по-младите от нея момичета, Лиса е прикрила достатъчно.

Особено оскърбена била в новогодишната нощ, когато била отлъчена от всяко едно заведение в града и трябвало да се прибере, за да празнува вкъщи. "Има далеч по-опасни неща от облеклото. Защо хората не ме приемат? Не наранявам никого с вида си. Просто искам да се забавлявам!", разказала през сълзи дамата. "Допускат вътре по-млади и разголени момичета. Някой има проблем с възрастта ми ли? Та аз съм само на 28!"

Цялата парти драма на мис Уудман започнала преди година, когато се разделила със своя съпруг и баща на децата ѝ. За да излезе от тежката депресия, в която изпаднала, Лиса си обещала да започне наново, като за старт си сложила силикон в гърдите. Какъв летящ старт, нали?

Оттогава "отчаяната съпруга" излиза да се забавлява със сестра си веднъж на всеки две седмици, докато накрая не останали места, до които да бъдат допуснати.

Собственикът на три от най-любимите клубове на Лиса ѝ заявил, че докато не се постарае с облеклото, няма да има къде да се забавлява. Тя обаче не смята, че е нужно да се променя. Затова иска да промени системата на входа, оплаквайки се на различните медии.

Ние пък решихме да се оплачем на вас, споделяйки личното си възмущение за изкривените представи на една жена. Ясно е, че времената са такива - голотата е издигната на пиедестал и скоро нямаме надежди някой да я свали от могъщата ѝ позиция. Надеждите ни са по-скромни. Жените да бъдат голи само в определени условия, в които обществото не е вперило поглед в интимните им части.

686 238
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



122
Не е посочен 22.03.2013|19:10
Бих и го набил без да я питам
121
Не е посочен 22.03.2013|17:50
прилича на дърта чанта
120
Не е посочен 22.03.2013|17:47
изглежда на 58г.,увиснала от всякъде
119
Не е посочен 15.03.2013|23:17
Като си има тяло и като има какво да покаже защо не ?? А и освен това къде пише, че е забранено да се облича така ще си се облича както и харесва това си е нейн избор . . само се занимавате с хората нямате ли си друга работа, личен живот ??
118
Не е посочен 20.01.2013|19:29
28 години не е НА ВЪЗРАСТ!!!!
117
Не е посочен 27.03.2012|22:42
ела при нас, дееба
116
Не е посочен 27.03.2012|22:08
"От известно време насам те започнали да отказват на полуголата дива достъп до заведенията и да твърдят, че е облечена неподходящо за възрастта си." Едно не разбирам , ако една жена иска да се облече така, на колко години трябва да е според тези охранители, собственици на заведения и т.н.???? Има ли изобщо възраст за това облекло?
115
Не е посочен 27.03.2012|20:55
Аман от морализатори! Как изглежда си е неин проблем. Когато прочетох заглавието си помислих, че ще говорят за някоя на 45+... Такава селяния е да оглеждаш другите и да им търсиш кусури! Но... нормално за застаряваща страна като нашата с предимно пенсионерска аудитория...
114
Не е посочен 20.03.2012|16:26
В другите държави освен на събраните на вечер постъпления държат и на имиджа си, ако не си чувала. Затова и имат определен дрес код. Няма нищо лошо в нормите, само че в нашата държава нещата винаги се разбират погрешно и хора като теб ги отричат тотално. И така, и да искаме, и да не искаме, по улици, по заведения, разни "разкрепостени" кифли ни натрапват своите "ценности".
113
Не е посочен 20.03.2012|16:20
В другите държави освен на събраните на вечер постъпления държат и на имиджа си, ако не си чувала. Затова и имат определен дрес код. Няма нищо лошо в нормите, само че в нашата държава нещата винаги се разбират погрешно и хора като теб ги отричат тотално. И така, и да искаме, и да не искаме, по улици, по заведения, разни "разкрепостени" кифли ни натрапват своите "ценности".
112
Не е посочен 20.03.2012|16:10
Както виждаш, става дума за друга държава. И напротив, фактът, че не я допускат облечена в този й вид, няма нищо общо с комплекси и предразсъдъци, а само с известно благоприличие, непознато на много от населяващите нашата държава. Там просто проститутският начин на обличане, тип бг чалга "звезда" не им е от най-любимите.
111
Не е посочен 22.02.2012|00:57
Сори бат Иване,повечето тук нямата такива....
110
Не е посочен 18.02.2012|15:57
А вие злобни господине, вместо да нападате така хората, без въобще да знаете възрастта им, как ще се почувствте ако вашата жена или дъщеря излиза облечена така. Дали ще ви е толкова приятно ?
109
Не е посочен 18.02.2012|15:55
Ей, коментаторите, я си представете, че дъщеря ви се облича по този начин. как ще се почувствате? едва ли ще сте толкова широко скроени. Освен това никой в статията не съди жената, казани са си реално нещата. Тази наистина прилича на проститутка, кой ще отрече? Последното изречение си е точно на място- на мен също ми писна от чалга кокони, хванали под ръчичка богати чички. ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО, ЩОМ НЕ ГО НАМИРАТЕ ЗА ТАКОВА, ЗНАЧИ И ВИЕ НЕ СТЕ...
108
Не е посочен 16.02.2012|01:16
Просто дамата е объркала държавата в която да се роди. Мисис Уудман трябвало е само да се родите в България и няма да имате никакъв проблем кога ,къде и как да се забавлявате а най-малко и как да сте облечена.Последвайте примера на редица ваши сънародници и стягайте куфарите.
107
Не е посочен 16.02.2012|01:03
Малей,аз съм потресен от "статийката",написана за мижаво хонорарче,и реакциите,които инспирира!Някоя си история,изсмукана от пръстите, и реакции злобни,първосигнални и достойни за чалга-поклението!Я се засрамете!Ако/бързичко/ ви минат годинките-а те бързо минават,и станете на "средна възраст",а искате да се чувствате още млада,,красива и обичана,какво ще направите?Нима жените,като цяло,и на години, са "смешни" ,защото се носят в мода,която смятат зя актуална, и искат още да са харесвани!? Всякоя жена заслужава внимание-никоя жена не заслужава присмех ,като този ,и то за външен вид!Злобничко и...патешко,сори
106
Не е посочен 16.02.2012|00:15
От всички изчетени коментари до тук, Това беше най-добрият, най-достойният и най-истинският! Това е самата истина! Жената е 28-годишна... Кое й е старото за да се облече по този начин, да живее, както й харесва и т.н. Нима само 18-годишните (а и по-малките) имат право да се обличат така!?! Изобщо не става въпрос за облеклото, а по принцип..за всичко ...
105
Не е посочен 16.02.2012|00:08
Ей,голям смях!Жената си се чувства,както си се "чувства" и се облича,както си иска!Влизам в положение на журналистка,която е имала да запълни 200 колони,за да вземе хонорар/някакъв/ но моля,не правете от новината "новина" за единия хонорар!)Ако на някой ,който е на 20 години ,му е странно защо някой на 20 "и" ,30 и 40 години се облича по определен начин,да ходи и да се прегледа,овреме,не да пише статийки!
104
Не е посочен 15.02.2012|23:56
Поклон от мен и за тоя коментар! Хубаво е да се види, че тук-таме все пак се намира по някой свестен човек :) .
103
Не е посочен 15.02.2012|23:45
"Ние пък решихме да се оплачем на вас, споделяйки личното си възмущение за изкривените представи на една жена. Ясно е, че времената са такива - голотата е издигната на пиедестал и скоро нямаме надежди някой да я свали от могъщата ѝ позиция. Надеждите ни са по-скромни. Жените да бъдат голи само в определени условия, в които обществото не е вперило поглед в интимните им части." И докога ще съдим всеки,просто защото не споделя собствените си комплекси и предразсъдъци ? Много жалко за обществото ни :(((
102
Не е посочен 15.02.2012|23:44
Пффф, не били длъжни... Аз като бях на 8 (примерно) с удоволствие бих загледал всяка гола женска част от жена на подобна възраст! Това е нормално и естествено, независимо как ти изглежда на тебе.
101
Не е посочен 15.02.2012|23:31
Бравоооооооооооооооооооо! Не мога да изразя възхищението си от вашия коментар! Печелите моето възхищение и аплодисменти! :)
100
Не е посочен 15.02.2012|23:24
Бе жената си е добре а и как може да кажат жена на възраст еи оправете се малко бе тя е на 28. Може да спират жена която е улегнала и е на 28 а не може да спират малки пикли които току що са спрели да сучат карма и са започнали да сучат друго. Погледнете малките пикли които се обличат много по зле. Чудят се хората защо имало изнасилвания ми то пиклите задниците им с прашките навън. Някой нямат и 18 год. а са по дискотеки и клубове още не работещи и нищо незнаещи за това как се изкарват пари. А за това вина имат и родителите им че ги пускат навън без дори да им пука. Започва да им пука след като е станал проблема. Бих казал че жената си е напълно нормална иска да се забавлява а и времето и все още не е изтекло, напротив даже аз съм съгласен жени като нея да посещават клубовете след 1 часа или 2 часа а не пикли които не знаят колко могат да пият и които мислят че всичко което хвърчи се яде и се натискат на чичковци 10 15 години по големи от тях.
99
Не е посочен 15.02.2012|23:19
Като видя толкова ограничени, лицемерни и 'еманципирани' статии като тая, направо ми се обръща стомахът. Ако не осъзнавате какво и е лошото на еманципацията - то е, че е явление, изцяло породено от лицемерието. Вие ще кажете на жената как да се облича и как трябва да се забавлява! Нищо чудно, че умственото равнище на средностатистическият човек не е мръднало от появата на хомо сапиенс до сега - вече 120 000 години... Защото всяко дете бива обучавано в ей такива ограничени разбирания от също така обучаваните си ограничени родители. От вас - авторите на статията трябва да се възмущаваме, не от героинята в нея...
98
Не е посочен 15.02.2012|23:08
Само на 28 и с четери деца, а изглежда на 82, явно е далеч от естетиката и интелигентността....Но за да си приет в едно общество, ще трябва да се съобразиш с това общество, а не обратното....
97
Не е посочен 12.02.2012|08:31
Не знам, но стигам до извода,че вие и въпросни те жители на този град сте умопомрачени,за да не използувам думата с съмнителен психически статус.Не ме интересува личната драма на дамата.Апропо всеки от нас в известна степен,а някои до голяма си имаме такава,По страшно,дори плашещо в случаят е факта,че подобни коментари и поведение на хора спрямо друг човек може де се сучи в 21век.Дамата е напълно права,а тези които и налагат норми на обличане наистина имат сериозен проблем.ЕМИ ДА ВДИГНЕМ КЛАДИТЕ!!!!! И НИЩО ЧУДНО ЗАД ТЯХ ДА СЕ ПОКАЖЕ И ОБРАЗА НА ХИТЛЕР,ЗА ДА НИ УБЕЖДАВА,ЧЕ НАЙ-ЧИСТАТА НАЦИЯ СА АРИЙЦИТЕ?????????
96
Не е посочен 03.02.2012|19:17
Браво! А и хората трябва да се замислят преди да критикуват. Чалга певиците са едни от най-добре облечените и модерни жени в България.
95
Не е посочен 03.02.2012|19:15
Проблема на жената е, че е облечена долнопробно, грозно, срамно и безвкусно. Жалко е, явно е наранена от раздялата си, жалко е и че си мисли, че така привлича положително внимание и възхита към прелестите си. На 28 човек е доста млад и и стига да му отива няма нужда от забрана в дрехите, а и аз да имах заведение не бих допуснала подобно облечени жени, приличащи на отчаяни проститутки. Нашите чалга певици имат вкус, а ако нямат си наемат стилисти и все пак тоалетите им са сценични, което изисква пайети, ламе и понякога разголеност. Наша негативна българска черта е ненужната самокритичност, защо не критикуваме Бейонсе или друга чужда певица? А що се отнася до 12 годишните деца облечени неподходящо, вината е в родителите им и обществото ни.
94
Не е посочен 03.02.2012|18:53
В България може и да има разсъблечени жени по заведенията, но поне имат вкус, за разлика от тази жена която прилича на най-долнопробна проститутка.
93
Не е посочен 30.01.2012|15:28
Че идеална си е! Въпрос на вкус.
92
Не е посочен 25.01.2012|17:40
91
Не е посочен 25.01.2012|17:39
ще се облича както иска, тя се нагласила за заведение, какво лошо има. У нас по дискотеките всяка гледа какво повече да си съблече.
90
Не е посочен 25.01.2012|15:59
Някои хора са много ограничени. Ми разбираемо е, че ако живееш в малък град в България, никога не си бил в чужбина, винаги те интересува мнението на хората около теб и т.н. никога няма да можеш да възприемеш жената. Всеки има мнение и вкус. А относно облеклото на чалга певиците, въпреки че не харесвам този стил музика, те са артисти и защо да се се обличат както си искат?! А момичетата на по 12, ми те нямат родители да им кажат две думи не да не се обли4ат така, а просто да из4акат докато им дойде времето. Затворено мислене, можеби един ден нещата ще се променят (thinking).
89
Не е посочен 25.01.2012|15:13
ще я подкрепя
88
Не е посочен 25.01.2012|15:12
обратното, тя иска хората да й се възхищават че има 4 деца и изглежда страхотно
87
Не е посочен 25.01.2012|15:11
"Има далеч по-опасни неща от облеклото. Защо хората не ме приемат? Не наранявам никого с вида си. Просто искам да се забавлявам!" Права е жената тя не застрашава обществената сигурност с облеклото си, просто иска да изглежда добре и да бъде харесвана.
86
Не е посочен 25.01.2012|14:14
Изглежда ужасно и не мисля, че този вид и прави чест- все пак е майка на 4 деца....каъв пример ще е тя за тях?
85
Не е посочен 25.01.2012|14:11
там ще е най-вървежната
84
Не е посочен 25.01.2012|14:10
Не забравяйте, че живеем в България, където 12 годишни момиченца се обличат като проститутки, за да следват "примера" на любимата си чалга изпълнителка. При това положение е нормално да не се учудваме от начина на обличане на въпросната "дама". Но истината е че там където тя живее, така се обличат само проститутките. Там ако дори си само с червило, вече те обявяват за "опасна". Да не говорим за грим или други нормални за нашите ширини "екстри". Така че жалко ако тази жена е само на 28 години, защото изглежда ужасно. И не само заради облеклото...
83
Не е посочен 25.01.2012|14:08
Не забравяйте, че живеем в България, където 12 годишни момиченца се обличат като проститутки, за да следват "примера" на любимата си чалга изпълнителка. При това положение е нормално да не се учудваме от начина на обличане на въпросната "дама". Но истината е че там където тя живее, така се обличат само проститутките. Там ако дори си само с червило, вече те обявяват за "опасна". Да не говорим за грим или други нормални за нашите ширини "екстри". Така че жалко ако тази жена е само на 28 години, защото изглежда ужасно. И не само заради облеклото...
82
Не е посочен 25.01.2012|14:08
Не забравяйте, че живеем в България, където 12 годишни момиченца се обличат като проститутки, за да следват "примера" на любимата си чалга изпълнителка. При това положение е нормално да не се учудваме от начина на обличане на въпросната "дама". Но истината е че там където тя живее, така се обличат само проститутките. Там ако дори си само с червило, вече те обявяват за "опасна". Да не говорим за грим или други нормални за нашите ширини "екстри". Така че жалко ако тази жена е само на 28 години, защото изглежда ужасно. И не само заради облеклото...
81
Не е посочен 25.01.2012|14:08
Не забравяйте, че живеем в България, където 12 годишни момиченца се обличат като проститутки, за да следват "примера" на любимата си чалга изпълнителка. При това положение е нормално да не се учудваме от начина на обличане на въпросната "дама". Но истината е че там където тя живее, така се обличат само проститутките. Там ако дори си само с червило, вече те обявяват за "опасна". Да не говорим за грим или други нормални за нашите ширини "екстри". Така че жалко ако тази жена е само на 28 години, защото изглежда ужасно. И не само заради облеклото...
80
Не е посочен 25.01.2012|14:07
Трябва да се прави разлика между сценично и ежедневно облекло.
79
Не е посочен 25.01.2012|13:58
Съгласна съм с Radost Atanasova - не мисля, че нашите чалга-фурии и отстъпват с облекла.....някои си слагат само звездички на зърната, така че....
78
Не е посочен 25.01.2012|13:54
ТИ СИ МОЯТ ИДОЛ!!!!!! БРАВО!!!!!
77
Не е посочен 25.01.2012|13:53
има право да си прави каквото си иска... кой те знае и тебе какво същество си
76
Не е посочен 25.01.2012|13:52
точно така е! тъпо е да казвате кой е добре или зле облечен
75
Не е посочен 25.01.2012|13:51
Майка на четири деца и само на 28 години!!!!!!!!! кога ги направи тия деца?
74
Не е посочен 25.01.2012|13:50
оф и аз се депресирах.
73
Не е посочен 25.01.2012|13:50
как ще възприемеш майка си, облечена така, каквото и тяло да има?
72
Не е посочен 25.01.2012|13:48
Така поне изглежда...
71
Не е посочен 25.01.2012|13:46
че защо , тя си ги гледа децата
70
Не е посочен 25.01.2012|13:46
точно така и аз съм на това мнение
69
Не е посочен 25.01.2012|13:45
не мисля че изглежда кошмарно
68
Не е посочен 25.01.2012|13:45
Всеки има право да няма вкус! :)
67
Не е посочен 25.01.2012|13:45
а бе да ходи както си иска, освен това тя има хубаво тяло , като иска не го показва
66
Не е посочен 25.01.2012|13:44
след като ма хубаво тяло, значи може да си позволи оскъдно облекло, не виждам нищо лошо в това
65
Не е посочен 25.01.2012|13:42
на тяази трябва да й вземат веднага децата социалните
64
Не е посочен 25.01.2012|13:39
Че тази жена е на 28 години- защо да е стара за облеклото си?
63
Не е посочен 25.01.2012|13:32
В чалга клубовете дори няма да им направи впечатление.
62
Не е посочен 25.01.2012|13:28
еееееееееее....стига де...много грубо...
61
Не е посочен 25.01.2012|13:23
тук ще я плюшят на лягане и на ставане какви ли не, няма да има проблвеми със забавленията
60
Не е посочен 25.01.2012|13:12
Да дойде в България:)
59
Не е посочен 25.01.2012|13:10
Сори, мацка, но така е неприемливо да се годи по улиците. И това не е дискриминация, тъй като децата не са длъжни да гледат задниците и вторичните ти полови белези.
58
Не е посочен 25.01.2012|13:02
човек е на толкова на колкото се чувства -стига сте се обяснявали
57
Не е посочен 25.01.2012|13:00
е стига бе,не може да е на 28,аз мислех,че е на 48...та аз съм на 28,сега ме накарахте да се чувствам стара с тази статия:(((
56
Не е посочен 25.01.2012|12:30
ихихи, тази трябва да е обица на ухото на всички кошмарно изглеждащи и у нас.
55
Не е посочен 25.01.2012|12:10
прлича на дърта чанта
54
Не е посочен 25.01.2012|11:57
глупачка, съсипва себе си и децата си
53
Не е посочен 25.01.2012|11:55
Майка на 4 деца... много жалко, че разсъждава по този начин!
52
Не е посочен 25.01.2012|11:50
Може да я мислят за проститука и затова да не я пускат
51
Не е посочен 25.01.2012|11:45
Като видях снимката я помислих за някоя застаряваща порно актриса, а тя била само на 28 години..... съжалявам, но не мисля, че това е начина да си намери мъж!
50
Не е посочен 25.01.2012|11:41
в лицето тази жена изглежда по-възрастна доста даже
49
Не е посочен 25.01.2012|11:39
По принцип всеки има лично мнение и собствен стил, ама ми идва too much тази жена
48
Не е посочен 25.01.2012|11:24
изобщо не изглежда на 28 годишна,явно това което върши си е оказало влияние
47
Не е посочен 25.01.2012|11:19
Стил и Класа, тука май няма никакъв стил и класа :)
46
Не е посочен 25.01.2012|11:12
Не смятам, че майка на четири деца трябва да се облича по този начин, може да е секси и без да прилича на ТРУЖЕНИЧКА... сигурна съм, че и децата й ги е срам от нея!
45
Не е посочен 25.01.2012|11:10
и ти си права!всеки е свободен да се облича както си иска!
44
Не е посочен 25.01.2012|11:08
ДИМАНА ДИМОВА,АКО ЗА ТЕБ НА 28 ГОД.''ГОДИНИТЕ СА МИНАЛИ ТВЪРДЕ БЪРЗО'',КОГАТО ГИ НАВЪРШИШ ВЗЕМИ СЕ ГРЪМНИ,А АКО СИ ГИ ПОДМИНАЛА,ТРЯБВАЛО Е ОТДАВНА ДА СВЪРШИШ ТАЯ РАБОТА....ИСТИНСКИЯ,СМИСЛЕНИЯ,ОСЪЗНАТИЯ ЖИВОТ,ЗАПОЧВА ИМЕННО ОТ ТАЗИ ВЪЗРАСТ,А ТИ ТЪЙ КАТО ЩЕ СИ ''ТВЪРДЕ СТАРА'' НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ,ПО ТВОЙТА ЛОГИКА,ЗА КВО ТИ Е ДА ЖИВЕЕШ??!!!
43
Не е посочен 25.01.2012|11:06
Изглежда зле- нека се погледне в огледалото!
42
Не е посочен 25.01.2012|11:00
АБЕ КАК В ЗАВЕДЕНИЯТА ПУСКАТ ДИЛЪРИТЕ НА ДРОГА,ПЛАСИРАТ И Т.Н.,А ЕДНА СЕХ-И ОБЛЕЧЕНА ЖЕНА,НЕ ПРЕЧЕЩА С НИЩО НА ОКОЛНИТЕ НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ,ЗАБЕЛЕЖЕТЕ,ЗАЩОТО ИМАЛА ''НЕПОДХОДЯЩО ОБЛЕКЛО'',ХА ХА.АМИ АКО ДОЙДАТ ТИЯ СОБСТВЕНИЦИ НА ЗАВЕДЕНИЯ В НАШИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ,ТРЯ СЕ ГРЪМНАТ,НАШИТЕ РОДНИ ФОЛК ПЕВИЦИ НАПОСЛЕДЪК ВЕЧЕ ПОЛЗВАТ ЗАВЕДЕНИЯТА БЕЗ БЕЛЬО,АААА,ТЕ СА ПЕВИЦИ,ИЗВИНЕТЕ,НА ТЯХ ВСИЧКО Е ПОЗВОЛЕНО,ХА ХА ХА!!! ЧЕ ЖЕНАТА НЕ Е ОТ НАЙ КРАСИВИТЕ Е ВИДНО ЗА ВСИЧКИ,НО ЩО ЗА ГЛУПОСТ Е ДА ПОСТАВЯТ УСЛОВИЕ НА ХОРАТА КАК ДА СЕ ОБЛИЧАТ КОГАТО ОТИВАТ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ??? ИЛИ ИМА НЕЩО КОЕТО СЕ СПЕСТЯВА ТУК,ИЛИ ТОВА Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ ДА СЕ ПОСТАВЯ УСЛОВИЕ КОЙ КАК ЩЕ СЕ ОБЛИЧА!
41
Не е посочен 25.01.2012|10:53
Изглежда ми доста по-възрастна и определено този стил не й отива
40
Не е посочен 25.01.2012|10:46
Няма причина да е сърдита.
39
Не е посочен 25.01.2012|10:46
как на 28,изглежда на 40!а що се отнася до облеклото й...далеч не и отива
38
Не е посочен 25.01.2012|10:41
лошото е, че тя точно тов аиска да вмени за себе си....а не е
37
Не е посочен 25.01.2012|10:40
36
Не е посочен 25.01.2012|10:40
не е на 40, на 28 е!!
35
Не е посочен 25.01.2012|10:39
много са гадни наистина, все едно е проститука
34
Не е посочен 25.01.2012|10:39
Именно, защото всеки има право на лично мнение, за това е написано и така :) "Ние решихме да се оплачем на вас....." Това е изразавне на мнението на автора и на сайта, но ти не си длъжна да се съгласяваш с него.:)
33
Не е посочен 25.01.2012|10:37
НА 28!? Не знам как ще изглежда на 48 тогава, ако продължава да изглежда така...
32
Не е посочен 25.01.2012|10:20
тя е на 28..но изглежда ужасно..явно се дължи на 4те деца...къде е тръгнала-странно
31
Не е посочен 25.01.2012|10:19
така ще си остарее с мечтата да стане проститутка или стриптизьорка...че не мога да разбера каква точно идеята на този червен парцал
30
Не е посочен 25.01.2012|10:05
според мен се чувства на 100, но й се иска да е на 16.
29
Не е посочен 25.01.2012|10:04
много тъжна проститутка.
28
Не е посочен 25.01.2012|10:04
ох, милата, понякога просто не искаш да разбереш, че годините са минали твърде бързо.
27
Не е посочен 25.01.2012|09:56
или порно звезда.
26
Не е посочен 25.01.2012|09:54
Не дава особено добър пример на подрастващите, за това по-добре да си се кипри така само вкъщи.
25
Не е посочен 25.01.2012|09:54
Хихихи, душицата тя. Зле си е, честно.
24
Не е посочен 25.01.2012|09:50
От къде на къде един сайт ще поставя рамки и ограничения на хората? Защо налагате стериотипи?!?!?!?!!? "Ние пък решихме да се оплачем на вас, споделяйки личното си възмущение за изкривените представи на една жена." Що за простотия е това и как вие решихте, че имате право да казвате кое е редно и кое не?!?! Всеки има право да изглежда както си реши! Има много хора, които често не могат да вземат решение каква позиция да заемат по дадена тема. Тези хора са изключително податливи на подобни изказвания, вие им "помагате" да заемат позиция и изглеждат нелепо поддържайки тези като вашата. Много съм разочарована и не мога да повярвам, че в такъв приятен и културен сайт ми се налага да чета подобни безобразия!
23
Не е посочен 25.01.2012|09:37
Много си права :)
22
Не е посочен 25.01.2012|09:36
А бе и ако едно време така се е обличала, била е да, ама само за по една вечер ;)
21
Не е посочен 25.01.2012|09:35
20
Не е посочен 25.01.2012|09:34
Отвратителна е, не виждам нищо женствено и красиво в нея с тези обувки особеноо
19
Не е посочен 25.01.2012|09:09
18
Не е посочен 25.01.2012|09:09
и си изглежда на 40 :)
17
Не е посочен 25.01.2012|09:09
е тая на снимката е пълна трагедия
16
Не е посочен 25.01.2012|08:35
15
Не е посочен 25.01.2012|08:34
изглежда на 40,ама явно се чувства на 16
14
Не е посочен 24.01.2012|23:09
28???!!!! Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят,Боже.....
13
Не е посочен 24.01.2012|19:25
Много зле се е облякла. Въобще не изглежда на 28, по-скоро на 50 годишна захабена проститутка.
12
Не е посочен 24.01.2012|19:19
Едно време е била много вървежна.
11
Не е посочен 24.01.2012|19:18
Сякаш не се чувства на място.
10
Не е посочен 24.01.2012|19:18
Бива, бива :).
9
Не е посочен 24.01.2012|19:14
А и горкото създание съвсем не изглежда на 28, а на 48...
8
Не е посочен 24.01.2012|19:09
На 28 години вече би трябвало да има претенции за зряла жена с изграден характер и стил. А пък тази даже изглежда по-възрастна за годините си и всяка една девойка или жена би трябвало да подбира по-внимателно гардероба си, за да не става за посмешище.
7
Не е посочен 24.01.2012|19:05
Това облекло изобщо не е подходящо за жена, уважаваща себе си, без значение на каква възраст е.
6
Не е посочен 24.01.2012|19:03
Rammstein Forever , не мисля че за 28 години може да се каже жена на възраст !!!!!!! Това може да се каже за човек поне на 50г. Но пък тази жена изобщо не изглежда на 28 , по-скоро ми се вижда като 40-45 . А за облеклото - определено е доста курвенско и би изглеждало такова и на 18 годишна ( дори бих казала , че ще е още по-грозно) да не говорим , че у нас и малолетните се обличат така , дори по-зле :(
5
Не е посочен 24.01.2012|18:56
При всички случаи облеклото не ми допада, нито за подрастващи, нито за по - зрели жени. В никакъв случай не е стара жената, а и като за след четири раждания изглежда доста добре! Има и други начини да се облича младежки, без да изглежда пошло.
4
Не е посочен 24.01.2012|18:43
Значи на 28 не можеш да се обличаш така, защото не ти отива на възрастта, а на 15-16, може, защото това е типичното облекло на подрастващите?????
3
Не е посочен 24.01.2012|18:37
Не мисля че това е проблема!Какво и е на жената чак пък толкова?!
2
Не е посочен 24.01.2012|18:28
неприемливо е жени на възраст да се обличат като тийнейджърки, или още по-зле - като проститутки.
1
Не е посочен 24.01.2012|18:20
много си е добра женицата
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay