Трудностите, които, ако преодолеете, връзката ви може да продължи завинаги

Не забравяйте, че най-важна е любовта ви един към друг

Трудностите, които, ако преодолеете, връзката ви може да продължи завинаги

Всяка връзка в началото е цветя, мечти, целувки, нежност, любов, сладолед, торти, пак цветя.. С една дума истинска мечта. С течение на времето, обаче, тези нещо малко или много се променят. И това е съвсем нормално.

Връзката преминава през няколко етапа. И винаги има трудни моменти, изпитания. Те не трябва да ви плашат. По-добре е да се проявят в началния етап на връзката. Ако ги преодолеете, знайте, че можете да сте почти сигурни, че това е човекът, с когото ще остареете. Ако, обаче, не обърнете внимание на някоя от трудностите, рискувате тя да се прояви отново на по-късен етап.

Трудност №1 :Свободното време

Ако осъзнаете факта, че мъжът ви не е вещ и не можете да го притежавате, нещата ще вървят много по-гладко. Спрете да искате да бъдете винаги до него.

Трудност №2: Приемане от родителите

Понякога родителите решават, че трябва да се намесят в личния ви живот. Не са малко случаите, в които родителите не одобряват избора на децата си и се опитват да ги разубедят, че това не е точният човек. Ако успеете да се противопоставите и да отстоявате избора си, то тази връзка ще премине на следващ етап.

Трудност №3 "Стига си се заглеждал по жените"

Разберете, че той е мъж и му е заложено да гледа, да се вълнува от жената, да я оценява. Това, че поглежда встрани за малко не значи нищо. Притеснявайте се, ако погледът му е вечно в друга, не във вас.. и не само погледът.

Трудност №4: Живеенето под един покрив

Нагаждането на характерите е трудна работа. Има огромна разлика между това да се виждаш с някого веднъж дневно и да живеете заедно. Вече всичко е общо и ще трябва да се съобразявате с неговите навици и привички.

Трудност №5: Парите все не стигат

Двойките най-много се карат за пари. Те винаги не стигат, нужни са още и още и това поражда скандали. Трябва да осъзнаете, че парите са средство за живеене, но не го заместват. Наслаждавайте се на хубавите моменти заедно и не отдавайте толкова голямо значение на тези хартийки.

Трудност №6: Той не прави почти нищо за домакинството

Не е възможно вие да ходите на работа, да чистите, да перете, да готвите, а той само да консумира. Направете си, ако трябва график кой кога какво ще прави. Разпределянето на задълженията е наложително.

Трудност №7: Имаме различни интереси

Това, че сте различни и ви интересуват коренно различни неща, не означава, че връзката ви ще пропадне. Човек не търси свой двойник. Половинката ни е човекът, който ни допълва, но няма нищо лошо в това тя да е доста различна от нас.

Трудност №8: Страх от отговорност

Ако се обичате, не бива да имате притеснения.

Трудност №9: Той не иска дете

Да, това е най-големият проблем. Много двойки не успяват да се разберат по този въпрос и просто се разделят.

Бъдете силни, обичайте се, подкрепяйте се, вярвайте си.. и всичко ще бъде наред!

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay