Тършуването за скрити подаръци разваля Коледата

Къде е скрит подаръкът ми за Коледа?

Тършуването за скрити подаръци разваля Коледата

Жените сме известни с пословичното си любопитство. В повечето случаи обаче то ни изиграва много лоша шега и често се случва така, че предпочитаме да не знаем това, за което така страстно сме любопитствали.

 

Присъщо най-вече за децата, се оказва, че и ние възрастните нямаме търпение да дочакаме подаръка под елхата в коледната сутрин. Затова започваме истинско тършуване, граничещо с разследване в собствената ни къща, за да открием предварително предназначената за нас изненада.

 

Тръпката определено си заслужава, адреналинът се покачва, дори сме готови да разкъсаме грижливо опакования подарък само, за да видим съдържанието, а след това идва... разочарованието.

 

Повече от половината от хората, които разбират предварително какво ще получат за Коледа, след това съжаляват, че са били толкова любопитни, показва британско проучване.

 

Всеки трети човек знае какво ще му донесе Дядо Коледа и то не защото му е написал писмо и е слушал през годината, а защото старателно е преровил къщата, за да намери подаръка си.

 

Цели 37% от възрастните са си признали, че практикуват "издирването" на подаръка, а 80% от тях успяват да го намерят.

 

Времето, което отделяме, за да се правим на детективи е средно по 1 час и 15 мин. И да, изследването за пореден път доказва, че жените сме по-любопитни от мъжете, водейки с 40 на 33%.

 

Съветваме ви да не позволявате слабата ви воля и нетърпение да разваля празника. Каквото и да получите на Коледа, човекът, който го е избрал за вас, го е направил с любов и със сигурност иска да види истинското, а не престорено вълнение, изписано на лицето ви, докато го разопаковате.

 

Добре де, все пак, ако не можете да се владеете, знайте, че най-честите скривалища са върху гардероба и под леглото...

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay