20 истини, които задължително трябва да знаете за мъжете

Разберете кои са те…

20 истини, които задължително трябва да знаете за мъжете

Съществуват няколко факта, чрез които можем трябва да бъдем напълно наясно с мъжете. Както ние, жените, обичаме обувките и срещите с приятелки, за да поклюкарстваме на по чаша вино - неща, които мъжете никога не могат да разберат, така и господатата си имат своите моменти.

Има няколко определени неща, които трябва да знаем, че ще се случват винаги и ние няма какво да направим по въпроса. Мъжете винаги ще бъдат мъже и може би именно тези им странности ни привличат като желязо към магнит. Ето кои са нещата, които трябва да знаем за половинката си.


20 истини, които задължително трябва да знаете за мъжете

1. Не можете да го промените. Сигурни сме, че знаете, че не трябва и да опитвате, но всички в даден момент го правим. Ще трябва да приемете избора си такъв, какъвто е. Или го обичате в целия му собствен блясък, или не.

2. Не трябва да приемате лично факта, че той разглежда профилите на други жени. Освен ако не преглежда профила на някоя друга всеки ден или пък се застоява прекалено дълго в него. Тогава може би имате проблем.

20 истини, които задължително трябва да знаете за мъжете

3. Не критикувайте майка му. Все пак тя е жената, която го е родила и отгледала. Дори да не я харесвате, не си позволявайте да го покажете пред половинката си. Помислете все пак как вие бихте се почувствали, ако той критикува вашата?

4. Не задавайте въпроси, чиито отговори не искате да разбирате. Животът му не е започнал, когато се е запознал с вас. Всеки има история, която датира отпреди да срещне другия.

5. Не може да споделяте поредната си мини драма с влизането му пред вратата. Да, знаем, че нямате търпение да споделите последната клюка около омразната си колежка, но имайте милост. Оставете го да влезе, да се съблече и изкъпе, да пие една бира пред телевизора и тогава започнете със словесната атака за неща, които изобщо не го вълнуват.

20 истини, които задължително трябва да знаете за мъжете

6. Той ревнува от всичките ви хетеросексуални приятели мъже. Дори умело да се прикрива, бъдете сигурни, че всеки път изтръпва, когато му кажете, че сте говорили с Иван - любимият ви съученик или с Петко - колегата от офиса, с когото сте обядвали днес.

7. Винаги забелязва, когато не носите бижуто, което ви е подарил. Да, предполагаме, че изобщо не е по вкуса ви и затова не го носите, но повярвайте ни, той забелязва и най-вероятно му е неприятно, че не оценявате жеста му.

8. Харесва ми, когато го съблазнявате. Дори да не е толкова често, колкото му се иска, определено ще се зарадва, ако види, че вие поемате инициативата.

20 истини, които задължително трябва да знаете за мъжете

9. Той разбира кога го лъжете. Може изобщо да не е сигурен какво точно премълчавате, но със сигурност знае, че не сте искрена. Мъжете също усещат тези неща, макар да не се задълбочават като нас.

10. Той иска да харесвате същите неща като него. Не за друго, а за да можете да се забавлявате заедно. Може да се постараете следващият път и да отидете да гледате филма, който той иска.

11. Винаги трябва да бъдете на негова страна. Дори когато не сте на едно мнение, е хубаво да му показвате, че го разбирате и подкрепяте, особено пред други хора.

20 истини, които задължително трябва да знаете за мъжете

12. Трябва да му казвате точно какво искате. Не увъртайте. Винаги бъдете директни. Помежду си, жените може и да се разбират с намеци, но при мъжете не е така. Ако искате да ви докосне на определено място, кажете му. Ако искате да изхвърли боклука или да измие чиниите, не преливайте вода от пет кладенеца в шести, за да му го кажете.

13. Никога не трябва да флиртувате с приятелите му или да демонстрирате много близки отношния с тях. Това ще го накара да ревнува, да се чувства унизен и непълноценен.

20 истини, които задължително трябва да знаете за мъжете

14. Каквото и да искате да направите заедно в леглото, той ще го направи. Повярвайте ни, няма нещо, което той да не би направил с вас и вашето тяло. Колкото по-екстремно е, толкова по-добре!

15. Той иска да бъде най-добрият ви любовник. И определено не иска да чува за предишните ви сексуални партньори. Вашето одобрение е наистина важно за него!

20 истини, които задължително трябва да знаете за мъжете

16. Ако ви изневери веднъж, ще го направи отново. Много малко са господата, които наистина съжаляват за грешката, която са допуснали, и не я повтарят отново. Повечето обаче не се спират.

17. Трябва да му правите повече комплименти. Не пропускайте възможност, в която да го похвалите за външния му вид или постиженията в работата му. Той има нужда.

18. Не трябва винаги вие да сте прави. Сигурни сме, че в 90% от случаите е така и не казваме, че не трябва да отстоявате правотата си, но има моменти, в които той просто иска да поговорите и да чуе мнението ви. Не налагайте своето и не предизвиквайте скандал, а се опитайте да проявявате разбиране.

20 истини, които задължително трябва да знаете за мъжете

19. Бъдете сигурни, че сте също толкова красива, когато излизате с приятелките си, колкото и когато излизате с него. Той забелязва, когато се гласите за среща с момичетата и когато не се гласите за среща с него. Постарайте се следващият път!

20. Той не е баща ви. Вие може да сте малката принцеса на тати, но отношенията с половинката ви са далеч от тези между вас и баща ви. Разликата е доста сериозна, ако се замислите.

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

11 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay