5 разговора, които ще разпалят пламъка във връзката ви

Дори ако сте заедно от цяла вечност

5 разговора, които ще разпалят пламъка във връзката ви

В началото на връзката всяка нова информация, която научавате за партньора си, е най-страхотното нещо, което някога сте чували. Но след известно време знаете всичките му истории и вицове и нещата стават толкова предсказуеми, че знаете какво ще каже, преди да го каже дори. В известен смисъл това е интимността. Но понякога това може да се отрази много зле на връзката ви. Но само защото пламъците са намалели, не означава, че огънят е изгаснал. Има начин да разпалите пламъка отново, просто задайте тези въпроси.

Кога беше последният път, когато те накарах да се засмееш?

Помислете кога за последно сте се смели заедно, без значние дали става въпрос за филм, виц или шега. Доказано е, че смехът сближава, а и най-важното нещо в една връзка е партньорите да са щастливи.

Коя е любимата ти почивка, на която сме били заедно?

Една от главните причини за разпадане на отношенията е рутината. Работа, готвене, спане, чистене. Това са нещата от ежедневието и те са нормални, но не очаквайте да поддържат връзката ви жива. Споделянето на вълнуващи и забавни моменти води до разпалване на пламъка и гарантира по-дълга и ползотворна връзка.

Сподели ми някоя сексуална фантазия, която си пазил в тайна

Няма как да имате хубава връзка, ако емоционалните ви и сексуалните ви не са в синхрон. За да запазите искрата, трябва да си споделяте сексуалните фантазии и да си споделяте какво харесвате и какво не. Не би трябвало да има срам и притеснения помежду ви.

Има ли по-добри начини да говоря на езика на любовта?

Вероятно сте чули, че има 5 основни начина, по които можем да даваме и получаваме любов- подаръци, физическо докосване, думи, действия, време. Важно е да показвате на партньори си, че го обичате, по неговия начин. Например, ако той държи повече на физическото докосване, е по-добре да го прегърнете и целунете, вместо да му приготвяте вечеря.

Кога си се чувствал най-близо до мен?

Този последен въпрос е най-важният от всички. Когато партньорът ви отговори на този въпрос, ще разберете кога сте били най-силно свързани, какво се е променило, къде сте сбъркали и т.н. В никакъв случай не забравяйте тази ценна информация, ще ви бъде от полза.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay