Изхвърлете пижамата си, ако искате щастлива връзка

Според ново изследване мъжете и жените, които си лягат голи, са по-доволни от взаимоотношенията помежду си

Изхвърлете пижамата си, ако искате щастлива връзка

Щастието в една връзка се определя от много и различни фактори. Дали ще повярвате обаче, ако ви кажем, че това какви дрехи носите, докато спите, може също да окаже влияние върху качеството на любовните ви взаимоотношения?

Защото точно това доказва ново проучване на Cotton USA. Според него ключът към щастието в брака е спането без абсолютно никакви дрехи. В проучването взимат участие 1004 души, а резултатите сочат, че 57% от хората, които спят голи, определят връзката си като щастлива, без значение дали партньорът им прави същото.

При тези, които носят пижама по време на сън, процентът е само 48. Изключително доволни от отношенията с любимия са 43% от жените, които носят нощници.

Изхвърлете пижамата си, ако искате щастлива връзка

Оказва се, че малка част от участниците в изследването всъщност спят чисто голи. Една от възможните причини за това вероятно са децата, които спят в съседната стая и могат всеки момент да нахлуят в спалнята.

Много хора смятат за некомфортно спането без никаква дреха върху тялото си и дори обличат пижама или нощница след секс с половинката.

Резултатите от изследването показват, че никога не е излишна известна доза разкрепостеност, когато става въпрос за запазване на щастието във взаимоотношенията с любимия. Тя може както да разпали страстта, така и да я поддържа неограничено дълго време. Напълно е възможно дори да залепи спуканите парченца на една поразклатена връзка.

Изхвърлете пижамата си, ако искате щастлива връзка

Затова следващия път, когато се зачудите дали да не опитате нещо различно и да не изненадате партньора си с приятна гледка, на която да се наслаждава, докато заспи, определено не се колебайте!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay