Любовта е цветна. Любовта е за всички!

Без ограничения като пол и сексуална ориентация

Любовта е цветна. Любовта е за всички!

Отдавна ние, екипът на Jenite.bg, твърдим, че е крайно време да сменим стереотипите. Да престанем да съдим хората по тяхната сексуална ориентация, религия или цвят на кожата.

Човек сам избира как да живее живота си. Дали ще споделя постелята си с човек от противоположния пол или с такъв от същия като неговия, е изцяло личен избор. Който никакви стереотипи и движения, основани на омраза към "различните”, не могат да му отнемат.

Именно тази теза защитава Zim Colored Powder със своята нова рекламна кампания, озаглавена O Amor e Colorido ("Любовта е цветна”). Тя е в подкрепа на т.нар. LGBT движения, които се борят да извоюват еманципация за лесбийките, гейовете, бисексуалните и транссексуалните хора.

Любовта е цветна. Любовта е за всички!

Рекламните изображения представят хора с различна сексуална ориентация, които споделят интимен момент помежду си. Главното при фотографиите е, че всеки един от персонажите е "оцветен” в различен нюанс с помощта на пудра, а цветовете се явяват символ на разнообразието.

Любовта е цветна. Любовта е за всички!

По този начин Zim Colored Powder изпраща своеобразно "цветно” съобщение до света, което гласи, че всички хора са равни и не трябва един да бъде поставян над друг, в зависимост от неговата сексуална ориентация.

И освен това подкрепя идеята, че любовта е цветна и не зависи от пола на хората, между които витае.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay