Най-добрите стратегии за съблазняване: Как да накараш един мъж да се влюби в теб?

Най-добрите стратегии за съблазняване: Как да накараш един мъж да се влюби в теб?
Pexels

За съжаление, не всички жени знаят как да направят правилното впечатление на мъжете.

Напук на общоприетото мнение, не само красивите, добре поддържани и стройни красавици се радват на голям успех сред мъжете. Според изследванията на учените, уверените жени са много успешни в любовта. Ето и съветите на психолозите как да накарате мъж да се влюби във вас.

Провокирайте мъжа в първите 2-3 срещи

Тихите и просто изглеждащи жени не могат да накарат мъжете да тичат след тях. Те трябва да поемат малко инициатива и да планират първите няколко срещи.

Разбира се, има мъже, които харесват точно такива жени, но те не са много. Психолозите препоръчват да бъдете проактивни. Ако харесвате някого, можете поне да му се усмихнете, като му дадете да разбере, че сте готови за среща.

Предаване на инициативата 

След първите успешни срещи трябва да спрете да поемате инициативата и да я прехвърлите на мъжа. Оставете го да бъде ловец за малко - дайте му възможност да се докаже.

През този период не трябва да му се обаждате. Можете ненатрапчиво да го помолите за помощ, да поиграете ролята на "слабо момиче". Необходимо е по всякакъв начин да провокирате у спътника си желанието да се грижи и да направи нещо приятно за вас.

Не бъдете лесна плячка

Много жени правят всичко за партньора си. Те се страхуват да не избяга, затова се опитват да му угодят във всичко. Този тип поведение може да привлече токсични мъже и отблъсква нормалните.

Необходимо е да запомните правилото за баланс. Ако всичко е в хармония, тогава връзката ще бъде изградена на взаимно уважение. Няма нужда да тичате при първото му обаждане, да отменяте планове заради него или да обиждате приятелите и семейството си. Мъжът трябва да разбере, че светът ви не се върти само около него. Тази стратегия е много важна и полезна за всяка жена. Точно тя ще ви осигури стабилна и щастлива връзка.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay